Momente de cumpănă pentru un suporter apropiat al Politehnicii. Cum poate fi...

Momente de cumpănă pentru un suporter apropiat al Politehnicii. Cum poate fi sprijinit

0
DISTRIBUIȚI
Foto: sspolitehnica.ro

Iulius Roșca, membru oficial ASU Politehnica, se află în comă după ce a suferit un atac cerebral vascular. Formația timișoreană de ligă secundă cere sprijin pentru fanul care se zbate pentru a supravieţui.

Fanul e alături de noul proiect alb-violet încă de la începuturile sale, din 2012, şi e cunoscut suporterilor care frecventează arena „Ştiinţa” şi nu numai.


„Iulius, un caracter deosebit și un adevărat susținător al clubului nostru, are nevoie de ajutor după ce a suferit în luna mai un accident vascular cerebral și se află momentan în spital în comă indusă. Condiția medicală este critică și acum este momentul să punem în practică sloganul caracteristic membrilor din #familiaviolet: UNUL PENTRU TOȚI ȘI TOȚI PENTRU POLI!”, se arată în mesajul transmis de clubul timişorean.

În sprijinul lui Iulius se poate veni cu donaţii în contul IBAN: RO76 RZBR 0000 0600 1231 2108 (Beneficiar: Asociația Suporterilor Timișoreni „Druckeria”; Raiffeisen Bank, Agenția Banat; Mențiuni: „pentru Iulius”). De asemenea soţia suporterului a făcut un apel ca cei care doresc să-l încurajeze să trimită mesaje vocale pe Whatsapp la numărul de telefon +40763621631. Situaţia sa medicală e foarte delicată şi nu se ştie dacă acesta va supravieţui.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.