Muzica fabricată în Timișoara a fost inclusă pe o compilație care sprijină...

Muzica fabricată în Timișoara a fost inclusă pe o compilație care sprijină sistemul de sănătate din Marea Britanie

0
DISTRIBUIȚI
Trei piese fabricate în Timișoara au fost incluse pe o compilație britanică

Muzica fabricată în Timișoara are parte de o nouă recunoaștere internațională, trei piese realizate de artiști locali fiind incluse în cadrul compilației „Ramp UP – The NHS Volume 2“, un disc creat pentru sprijinirea sistemului de sănătate din Marea Britanie. Artiștii timișoreni care se regăsesc pe acest al doilea volum al compilației sunt Brigada Artistică Urbană (B.A.U.), Mighty Boogie și Doctorul Sinteză.

„Am început colaborarea cu casa de discuri Ramp Up Records, anul trecut, cu ocazia unui eveniment în cadrul căruia am fost invitați să mixăm în Anglia, eu și MC Tina.


Labelul este condus și de dj SUV, care este și membru de onoare al AnonimTM. Ne-au invitat în septembrie 2019 să punem muzică acolo, după ce în iulie am fost eu cu SUV (invitat de el) la un festival în Italia. Acum casa de discuri britanică a realizat această compilație, ale cărei fonduri se duc la NHS. Discul e un gest de mulțumire de la mișcarea din Bristol către sistemul de sănătate englez. B.A.U., Doctorul Sinteză și Mighty Boogie au trimis piese, iar toți au mai colaborat cu dj SUV și cu alte ocazii. Piesele le-au plăcut foarte mult și așa au fost incluse pe acest disc“, ne-a declarat Dudu, din partea anonimTM despre această colaborare. Cele trei piese timișorene care sunt incluse în această compilație britanică sunt B.A.U. – „Clear”, Doctorul Sinteză – „The Network” și Mighty Boogie – „Corrupted Soul”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.