Explicaţia primarului pentru scaunele goale de la primul concert în timpul pandemiei:...

Explicaţia primarului pentru scaunele goale de la primul concert în timpul pandemiei: „Am lăsat vorbă”. De ce a plecat devreme de la spectacol

3
DISTRIBUIȚI

Nicolae Robu s-a arătat deranjat că au existat voci care au spus că jumătate din scaune au rămas neocupate la concertul organizat în Piaţa Libertăţii, primul din ţară în perioada pandemiei. Primarul Timişoarei a precizat că el a plecat mai devreme de la evenimentul rock pentru a fi prezent online la reunirea de 40 de ani de la terminarea facultăţii şi a „lăsat vorbă” ca cei prezenţi pe margine să fie primiţi în ţarc, dar autorităţile prezente s-ar fi temut de eventuale nemulţumiri ale celor cu bilet.

„Eu am fost primul care am anunţat, de îndată ce se poate, că vom realiza un concert rock.


Da, sigur, chiar dacă e atipic pentru rock (zâmbind), rămâne în istorie: concert rock stând pe scaune. Şi, chiar şi acolo, unii au fost atât de incorecţi să spună că jumătate din scaune au rămas libere. Avem poze. Chiar jumătate din scaune să fie libere? Cât de mizerabil la suflet pot să fie cei care fac lucruri de genul acesta. Şi ştiţi de ce au rămas libere? …Eu din păcate a trebuit să plec, pentru că am avut întâlnirea de 40 de ani de la terminarea facultăţii şi era programată de mult. Am făcut-o evident pe Zoom, de la distanţă, am stat până la 4 dimineaţa cu colegii. Noi am fost o promoţie, sigur la vremea aceea, mai ales la Automatică şi Calculatoare, ştiţi cine, cum se putea ajunge, nu o luaţi ca laudă de sine, informaţi-vă, acolo era elita elitelor! Şi noi am fost aşa de apropiaţi unii de alţii, iată că şi acum ne-am întâlnit şi până la 4 dimineaţa am comunicat pe Zoom. În condiţiile date de la ora 7, 19.00. Dacă eram eu acolo, interveneam să fie lăsaţi cei care mai erau în zonă dornici să participe la spectacol să intre. Eu am lăsat vorbă ca după prima piesă interpretată de Cargo să fie conduşi oamenii, civilizat, pe culoar, la locurile libere. Ei, autorităţile, în lipsa mea, nu au avut curajul: Da, dacă la piesa a treia o să vină unul care are bilet şi va face scandal, nu i s-a păstrat locul? În fine, a trecut totul cu bine, mulţumesc şi trupei TMGroove, Horia Crişovan şi Mariei Hojda, nou cetăţean al Timişoarei, şi trupei Cargo, că şi-au asumat să ofere acest spectacol. Deşi ştiau ca oricine că nu sunt condiţiile prielnice pentru atmosfera de spectacol, dar am vrut să dăm un semnal şi sunt bucuros că l-am dat. Fraţilor, haideţi să facem paşi spre viaţa noastră normală, frumoasă, într-un oraş minunat ca Timişoara”, a spus Nicolae Robu.

3 COMENTARII

  1. bai, robulake, ne doare la patina unde ai fost. scaunele tot goale au fost. ca „ai lasat vorba” putin conteaza, puteai sa ne si minti ca ai lasat, ciumpalacule. oricum nu vrea nimeni la japita ta obosita de concert penibil, dar jalnica scuza ti-ai tras.

  2. Tizule, Tizule…observ ca in continuare te crezi cool…mai lasa orgoliul ala și da-ti jos cărămizile de pe piept!!! Supermajor mititel ce-mi esti…crezi ca nu te vedem înconjurat de lipitori aia de Alin Popovici și de lingaul de Nicu Bitea ca să nu mai zic die pramatia securista de Ionuț Nasleu…unde-ti sunt prietenii oameni ca lumea??? S-au dat de o parte sa nu se facă de rușine? Supermajor erai cool cand erai profesor la sfârșitul anilor 80 și te-am admirat…din păcate ai devenit un Găinar de duzină…sa-ti fie rușine!!! Asteptam mai mult si-am avut mari speranțe…prima data chiar te-am și votat…mai lasa cultul personalității și puneți subalternii sa facă bine orașului asta care merita mai mult decât unitățile alea de Popovici, Bitea, Nasleu si mai știi tu care!!!! Asa cum va fi, Timisoara va dăinui peste voi dar Supermajor…acum ai ocazia sa faci istorie și tu te cerți pe rețele cu noi pentru ca nu te adulam toti??? Pe bune? Atata mai poți???
    Nicolae, Tizul tău…

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.