Nicolae Robu susține că nu există clientelă în jurul său: ”Am prieteni,...

Nicolae Robu susține că nu există clientelă în jurul său: ”Am prieteni, dar prietenia nu se amestecă cu activitatea asumată de serviciu”

2
DISTRIBUIȚI
Primarul Nicolae Robu și prietenul său Teodor Tuducan

Primarul Timișoarei a susținut, ieri, că în jurul său nu există grupuri de interese, într-un discurs fluviu în care a combătut un material apărut la Realitatea TV cu o zi înainte. Nicolae Robu susținut că nu a avut nicio legătură cu papagalii ”care au fost aduși de un cetățean” și nici cu zebra despre care susține că ”nu știam că a fost cumpărată”, edilul făcându-se că uită declarațiile ”belicoase” pe tema morții animalului, care au devenit subiect de amuzament general.

În schimb, primarul a admis că palmierii care au străjuit pentru câțiva ani centrul  Timișoarei au fost ideea sa. ”Acei palmieri i-am cumpărat la inițiativa mea. 5.600 euro, nu 10.000 euro. Au fost 140 de euro bucata, 40 de bucăți, la un buget de 300 de milioane de euro.


Oameni buni, pentru înfrumusețarea orașului. Au fost foarte apreciați de multă lume, dar și-au trăit traiul, na… Sunt 5.600 de euro la un buget de 300 de milioane, bani dați nu pentru mine, nu pentru vreo clientelă că la mine nu există așa ceva. Am prieteni, prieteni, dar prietenia nu se amestecă cu activitatea asumată de serviciu. Da?”,  a susținut Robu.

Vă reamintim că Nicolae Robu a retrocedat prietenului său, omul de afaceri Teodor Tuducan , la opt luni după ce acesta a devenit mandatarul familiei care încerca de 11 ani să-i fie restituit proprietatea, un teren aflat pe Calea Dorobanților. Robu a fost ulterior în concediu în Sardinia cu Tuducan. Ulterior, pe parcele de teren aflată în una dintre cele mai aglomerate intersecții din oraș, a fost construită o benzinărie, fără ca autorizația de construire să respecte ce se spunea în PUZ-ul aprobat de consilierii locali, iar lângă stație a fost construită, fără HCL, o parcare pe domeniul public. Robu a semnat ilegal mai multe documente pentru a ajuta la finalizarea proiectului.  De asemenea, Nicolae Robu l-a declarat prieten și pe Ioan Nasleu, directorul de la Piețe SA, fostul său consilier personal fiind ”uns” în această funcție după ce s-au dezvăluit chefurile și legăturile cu gruparea liderului interlop Lucian Boncu.

2 COMENTARII

  1. Domnule primar știți cumva câte zile de libertate mai aveți????
    De ce DNA nu vede toate ilegalitățile făcute de dumneavoastră și…….?????????
    Doar noi muritorii care plătim taxe și impozite avem dreptul să fim luați de procurori?????
    De ce doar numai trebuie să plătim?????

  2. eu nu inteleg cum poate oligofrenul asta penal sa minta in halul asta, cum are tupeul sa se afiseze in public? bineinteles, e mereu in masina aia luata ca spaga sau cu patrula de gardieni dupa el

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.