O nouă mutare pe axa Ripensia-Reşiţa. Alexandru Pelici a început să-şi aducă...

O nouă mutare pe axa Ripensia-Reşiţa. Alexandru Pelici a început să-şi aducă jucătorii preferaţi în Valea Domanului

0
DISTRIBUIȚI
Foto: CSM Reşiţa / Facebook

CSM Reşiţa nu şi-a luat doar „principal” şi „secund” de la roş-galbeni in această vară. Cărăşenii au anunţat azi înregimentarea lui Vlad Chera, jucător al cărui împrumut de la Viitorul la Ripensia tocmai expirase.

După ce antrenorul secund al lui „Ripi”, Călin Mada, l-a urmat pe Alexandru Pelici la Reşiţa, a venit şi rândul unui jucător să semneze cu rosso-neri.


Vlad Chera (20 ani) e chiar un localnic, care după şapte ani în sistemul de copii şi juniori reşiţean a fost transferat la Viitorul. Iar la „Ripi” ajunsese sub formă de împrumut de la dobrogeni.

Chera a semnat pe un an de zile cu CSM Reşiţa, cu drept de prelungire, nu s-a specificat însă dacă înţelegerea e sub formă de împrumut de la echipa lui Gică Hagi. Mijlocaşul lateral bifase 27 de jocuri la Ripensia pe parcursul unui sezon şi jumătate, având totodată şi trei goluri marcate în ediţia proaspăt „îngheţată”.

Noi mişcări pe axa Fabric (Timişoara) – Valea Domanului erau aşteptate. Noul „principal” al ripensiştilor, Cosmin Petruescu, declarând că la rândul său îşi doreşte să colaboreze cu foşti elevi la noua echipă „aşa cum Alex (Pelici) probabil va lua jucători cu care a colaborat la Ripensia, e o chestie normală şi firească”.

„Ripi” s-a mai despărţit în această vară de George Monea şi portarul Horaţiu Moldovan, cel din urmă având şanse de asemenea de a ajunge sub comanda lui Pelici în Valea Domanului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.