Petrecere cu mânile curate și cu „Mona“ din partea casei, alături de...

Petrecere cu mânile curate și cu „Mona“ din partea casei, alături de K-lu

0
DISTRIBUIȚI

Perioada de relaxare inițiată de autoritățile autohtone după pandemia care ne-a dat peste cap în ultimele luni a dus și la startul evenimentelor adresate publicului amator de muzici electronice, spre bucuria multora.


Respectând întocmai recomandările oficiale, în această seară petrecăreții vor avea parte de un eveniment intitulat „Cu mâinile curate“, alături de binecunoscutul K-lu, party-ul urmând să se desfășoare de la ora 22, la terasa Hamei.

„Conform: Hotărârii nr.26 din 28 mai 2020… mai exact Art. 2 respectiv Art. 6, ne putem organiza și desfășura, desigur, cu restricțiile de rigoare. Accesul pe terasă va fi limitat de numărul locurilor de stat jos, plasate la distanța reglementată în articolele menționate mai sus. Vă rugăm să aveți la voi Mască și răbdarea de a vă lua Temperatura și de a vă trece în Registru, „Mona“ e din partea casei! Servirea se va face în felul următor: Atât produsele îmbuteliate cât și cele neîmbuteliate vor fi servite la geam“, au anunțat organizatorii evenimentului care au mai precizat că intrarea este 20 lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.