Pragu de Sus revine cu un buchet de reverii sonore în fața...

Pragu de Sus revine cu un buchet de reverii sonore în fața fanilor timișoreni

0
DISTRIBUIȚI

Pragu de Sus revine cu un concert în fața fanilor timișoreni la sfârșitul acestei săptămâni, evenimentul urmând să se desfășoare vineri, 26 iunie, de la ora 20, la Porto Arte.

La fel ca alte formații care s-au adaptat la vremurile de pandemie pe care le traversăm, trupa a susținut ultimul recital „online“ la sfârșitul lunii mai, evenimentul find transmis pe pagina de Facebook a formației.

În 1 mai, Pragu de Sus a lansat un videoclip pentru piesa „Măcar o clipă“.


„E primul cântec înregistrat în studiourile noastre personale, pe care starea de urgență ne-a forțat să le punem la punct! Cântecul s-a născut mai demult, iar izolarea a favorizat dezvoltarea lui. Nevoia de reîntâlnire cu fanii, cu muzica, cu scena face parte, în general, din viața noastră, doar că acum e mai acută ca oricând. Am filmat și un videoclip, cu noi înregistrând în studioul trupei sau acasă. Am folosit imagini filmate de Radu Micu la ultima noastră apariție live, în Timișoara, pe 14 februarie. Editorul video, cel care s-a recalificat și pentru această meserie, este toboșarul nostru, Cosmin Herac. Așadar, o producție audio & video Pragu’ de Sus!“, spune Călin Bârcean, solistul trupei, despre această lansare.

Formația Pragu de Sus a luat naștere în urmă cu 17 ani, la Timișoara și a lansat până acum cinci materiale discografice, printre melodiile lor de succes numărându-se „Buchet de reverii“, „Te-am căutat“, „El-Zorab“, „Ultimul poet“ sau „Nu mai am răbdare“.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.