Primarul PSD al Lugojului, mesaj vulgar la adresa unui rival politic

Primarul PSD al Lugojului, mesaj vulgar la adresa unui rival politic

1
DISTRIBUIȚI

Primarul orașului timișean Lugoj, Francisc Boldea (PSD), a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj într-un limbaj de mahala, tiradă care-l vizează pe Claudiu Buciu, președintele PNL Lugoj, dar și pe jurnaliștii care l-au criticat. Edilul șef aduce o serie de acuze la adresa contracadidatului pentru funcția de primar și spune că acesta „încearcă să se pună laba pe oraș și să transforme Lugojul nostru drag într-un târgușor oltenesc cu rogojini și paie”.

Iată, integral, mesajul postat pe pagina lui Francisc Boldea:

„Aflat în izolator Dl Buciu Claudiu urinează pe gură împotriva administrației locale

După o perioadă de 3 luni de zile în care nu a văzut Lugojul, a stat ascuns în Germania, acum se află în izolare la domiciliu de 10 zile.
Contrar tuturor legilor și în această perioadă jignește permanent administrația locală, fără să fie prezent în Municipiul Lugoj. Fie direct fie indirect prin slugile sale oltenești, I. Moldovan și C. Ghinea. Dacă adaug la aceasta și faptul că Buciu Claudiu este oltean după mamă, după nevastă, după socri, constatăm că la Lugoj încearcă să se pună laba pe oraș și să transforme Lugojul nostru drag într-un târgușor oltenesc cu rogojini și paie, iar pe străzi să cânte «ila-ila», nu doina bănățeană.
Aceștia au acaparat ziarul de suflet al profesorului bănățean J.C.


Drăgan și astăzi ziarul a devenit o trompetă care cântă doine oltenești contra lugojenilor. De doi ani de zile, primarul Lugojului nu are dreptul să își spună un punct de vedere sau un drept la replică în această relicvă a unui ziar de prestigiu.
Numai un prost nu observă modificările făcute în anii aceștia și jignește orice inițiativă.
Domnule Buciu, am readus în patrimoniu și proprietatea lugojenilor Cinematograful, clădirea Poliției, clădirea fostei securități (actualmente sediul SPCLEP), clădirea din I.C.Drăgan nr.6 (viitor Centru de Relații Internaționale), Casa Bredicenilor, Casa I. Vidu, Cazarma de pe str. Banatului, Piața nouă, Bazar nou, Pod nou peste râul Timiș, Ștrand nou, Bazin acoperit nou, Centrul pentru copii aflați in situații de risc, Centrul turistic, am reabilitat Teatrul Municipal Traian Grozavescu etc.
Nu am vândut nimic, doar am construit.
Ați fost angajat la Primăria Lugoj la biroul de achiziții, 2 perioade și atunci s-a vândut tot ce se putea vinde. Clubul Copiilor, Policlinica, Prefectura, Casa Muzicii, Casa Personalităților. Asta ați făcut și ați lăudat permanent.
Numai un prost nu își dă seama că ceva îi unește pe cei trei. Nici Buciu, nici Moldovan, nici C. Ghinea nu au muncit niciodată, doar i-au reclamat și au scris despre alții. Nu au făcut ceva în viața lor. Toți trăiesc prin minciuni debitate în ziar. Nu au construit nimic, nu au condus nimic și pe nimeni și astăzi vor să pună laba și amprenta oltenească pe un oraș bănățean. Toți suntem prieteni cu oltenii și cu străinii, trăim în condiții excelente. Îi primim ca oaspeți și îi primim la piață, dar este timpul ca cei trei care urinează pe gură prin jigniri la adresa unei administrații aleasă democratic să se oprească.
Domnule Buciu, stau în casa părintească, nu am nici palat, cum mințiți dumneavoastră și nu am nici hotel și așa cum am făcut din C.N. Coriolan Brediceanu o școală modernă, știu sigur că tot ce fac pentru lugojeni este numai din suflet.
Nu mă mai jigniți. Ajunge că faceți zilnic acest lucru de 10 ani.”

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.