Raed Arafat despre creșterea numărului de cazuri de coronavirus: Mulți români au...

Raed Arafat despre creșterea numărului de cazuri de coronavirus: Mulți români au devenit neglijenți. Am evitat un dezastru ca în Italia

1
DISTRIBUIȚI

Mulți români au devenit neglijenți, spune secretarul de stat în MAI, Raed Arafat. Potrivit acestuia, România a evitat un dezastru precum cel din Italia, în care medicii au ales între cei care scapă de coronavirus și cei pe care nu îi mai pot salva.

„O parte dintre români au devenit neglijenți, nu se respectă reguli de bază.


Măsurile de relaxare rămân, vedem că nu se respecta toate: avem poze de la terase cu mai mulți participanți, e clar că sunt prieteni diferiți care stau acolo și e foarte greu de reglat”, a declarat, vineri, seara, la Digi24, Arafat.

Acesta a povestit că a intrat joi seara într-o benzinărie și alături de el au mai intrat patru tineri care nu aveau măști de protecție. Arafat a spus că le-a întrebat pe vânzătoare de ce nu le spun nimic tinerilor, iar femeile i-au răspuns că au încercat, dar unii au plecat făsă să plătească, alții le-au înjurat.

Potrivit secretarului de stat, tinerii cred că este vorba de o glumă, după ce au auzit medici spunând că e o simplă gripă: „Am pierdut o parte din populația României care nu mai dă credibilitate autorității”.

Arafat a atras atenția că România a reușit să evite un dezastru precum cel din Italia, unde medicii au decis cine se vindecă și cine nu, din cauza lipsei de aparate.

„Colegii care au fost în Italia pot să vă spună. Este realitatea unui dezastru adevărat. România a evitat acest dezastru”, a afirmat Arafat.

1 COMENTARIU

  1. ori o fac intentionat, ori astia din guvern sunt pur si simplu redusi psihic. italia si spania au populatii de babalaci, pe langa faptul ca turismul e in floare in acele tari. „am evitat”, cum? face arafelu’ asta niste legaturi ce nu au niciun sens.
    credibilitate in autoritati?? pai de unde, bai, clovnilor? faptul ca spitalele sunt un jeg infernal nu trebuie sa fie raspunderea populatiei, talhari nenorociti ce sunteti.
    va e frica sa recunoasteti ca sansele de a avea simptome sunt mici, TALHARILOR, asta e realitatea

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.