Revolta unui patron de local din Timișoara: Nu îmi aduc angajaţii la...

Revolta unui patron de local din Timișoara: Nu îmi aduc angajaţii la muncă pentru cinci mese

2
DISTRIBUIȚI

Un patron timişorean, Daniel Cheregi, consideră că regulile impuse pentru prima fază a redeschiderii teraselor sunt aberante. Calculele proprietarului, care este și chef bucătar, arată că încasările ar fi doar de 5% din ce făcea anul trecut.

Chef Daniel Cheregi conduce unul dintre cele mai apreciate restaurante din Timişoara, transmite Mediafax, dar nu vrea să deschidă încă terasa, deşi are dreptul, conform celor mai recente măsuri anunțate de autorități.

Daniel spune că distanţarea meselor pe terasă îi reduce numărul de locuri la jumătate şi cum restaurantul rămâne închis nu îşi poate acoperi cheltuielile.


„Ei ar fi trebuit să ne lase şi în interior măcar acelaşi număr de mese. Noi trebuie să angajăm toţi oamenii, chiria rămâne la fel, materia primă, noi lucrăm cu materie primă de calitate şi foarte scumpă, este o loterie până la urmă. Din ce am înţeles, nu ştiu că şi legislaţia este foarte ambiguă, nu sunt nişte norme foarte clare, să-ţi spună, am înţeles că după fiecare masă servită trebuie să ai o pereche de mănuşi, asta înseamnă că dacă fiecare ospătar are măcar opt mese pe zi înseamnă opt perechi ori trei chelneri cât sunt pe tură e 24 plus la bucătărie, măşti, viziere, soluţii de dezinfectat, deci propietarul este destul de dezavantajat, cheltuielile se dublează iar încasările scad”, spune Chef Daniel Cheregi.

2 COMENTARII

  1. Te ai deșteptat de la aburii din bucătărie.. mai bine ai verifica daca esti competent in afacere ..visul doar la bani arată ce gândire socială ai .Maestre mai spală farfuriile vreo 2 ani prin alte locații după Aceea poti vb..esti slab!

  2. Cand “umfla” preturile de 10 ori mai mult fata de valoarea reala le convine. Acum brusc nu renteaza. Foarte bine, sa tina inchis, ba chiar sa falimenteze.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.