Ripensia şi-a creionat programul de pregătire pentru ediţia 2020-21. Reunire la începutul...

Ripensia şi-a creionat programul de pregătire pentru ediţia 2020-21. Reunire la începutul lunii viitoare şi şanse la un stagiu centralizat „afară”

0
DISTRIBUIȚI

Conducerea roş-galbenilor a trasat în mare parte planurile pentru reluarea pregătirii jucătorilor „la comun” pentru sezonul viitor. Ripensia se va reuni sub comanda noului tehnician Cosmin Petruescu luni, 6 iulie, şi are setat un cantonament în perioada 15-24 iulie.

Ripensiştii din zona Timişoarei s-au pregătit până acum în grupuri mici.


Deşi e în cotninuare stare de alertă, clubul şi-a stabilit clar ca pe 6 iulie să fie sunată adunarea pentru stagiunea 2020-21. Începând din 1 iulie şi până la intrarea pe gazon se va efectua în mai multe runde vizita medicală. Urmează apoi şi un stagiu centralizat în perioada 15-24 iulie.

„Există mai multe variante în acest sens, atât din țară, cât și din străinătate. Clubul nostru analizează ofertele și vom comunica locația finală. La întoarcere, jucătorii vor intra în perioada precompetițională care va include și meciuri amicale, zilele și adversarii urmând să fie anunțate după ce vor fi stabilite”, se mai arată în anunţul Ripensiei.

„Toate acestea se vor desfășura în funcție de regulile impuse și de evoluția pandemiei de coronavirus”, se precizează la final, sperându-se într-o evoluţie pozitivă a situaţiei epidemiologice. De acest lucru depinde şi opţiunea pentru un stagiu extern, mai precis ţara de origine, pentru a nu exista riscul de a fi izolaţi peste graniţă.

În altă ordine de idei „Ripi” nu mai urmăreşte doar jucători din zonă pentru un eventual transfer, „Conferenţiarul” are pe listă şi jucători de peste graniţă, inclusiv Republica Moldova. Astfel că nu e exclus ca numărul roş-galbenilor de peste Prut să crească. Până acum sunt trei în lot: fraţii gemeni Andrei şi Valeriu Macriţchii, precum şi Ivan Urvanţev.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.