Robu, despre inaugurarea arenei din Liebling: Episodul cu elicopterul, deplasat; a fost...

Robu, despre inaugurarea arenei din Liebling: Episodul cu elicopterul, deplasat; a fost un prejudiciu de imagine

2
DISTRIBUIȚI

Primarul liberal Nicolae Robu a declarat, marți, că episodul în care un elicopter a aterizat pe terenul de fotbal inaugurat duminică la Liebling a fost unul deplasat, despre care nu știa anterior participării la eveniment și că acest moment a adus un prejudiciu de imagine partidului.

Edilul local, lider al PNL Timiș, invitat de administrația liberală locală din Liebling la inaugurarea arenei de fotbal din localitate, a spus că nu cunoștea, la momentul la care a fost invitat la eveniment, detaliile inaugurării.

„Nu am avut inspirația să îl întreb cum se desfășoară lucrurile, că dacă aș fi avut-o, atunci i-aș fi dat niște sfaturi prietenești, colegiale și ierarhice. Am ajuns acolo, ne-am dus la teren împreună cu colegii și domnul primar ne-a spus: «Acuma o să fie
doi preoți care vor face o scurtă ceremonie religioasă de sfințire și apoi vom spune fiecare câteva cuvinte».


Erau circa 150, poate chiar 200 de cetățeni când am venit. Le-am spus că nu dăm mâna, ne salutăm cu respect, dar păstrând distanța. În timp ce preoții făceau serviciul religios, domnul primar mi-a șoptit: «Va trebui să vorbim scurt, să ne încadrăm în timp, că la 1 fix e aprobarea dată să aterizeze elicopterul». «Ce elicopter?» «Elicopterul care aduce mingea». Ce să mai faci în acel moment?”, a povestit primarul Timișoarei.

Nicolae Robu a declarat că primarul localității Liebling, care a refuzat atât în ziua inaugurării, cât și luni, să ofere presei informații despre eveniment, i-a spus că momentul cu elicopterul nu a costat niciun leu din bugetul local.

„Îl felicit că a realizat acel teren, a greșit la inaugurare că nu trebuia să aducă elicopterul și, sigur, ar fi trebuit luate niște măsuri pe care eu le-aș fi luat, dar nu s-a întâmplat nimic grav altminteri. Episodul cu elicopterul a fost deplasat, nu își avea locul, chiar dacă nu s-a cheltuit niciun leu de la bugetul local pentru asta. Așa mi-a spus mie (n.r, primarul localității Liebling) pentru că l-am întrebat. Da, un prejudiciu de imagine a fost pentru că a venit elicopterul”, a declarat Nicolae Robu.

Poliția a amendat Primăria Liebling pentru nerespectarea condițiilor impuse de starea de alertă cu 1.000 de lei.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.