Românii din vestul țării pot zbura din nou spre Marea Neagră. Când...

Românii din vestul țării pot zbura din nou spre Marea Neagră. Când se reiau cursele aeriene Timișoara – Constanța

0
DISTRIBUIȚI

O nouă rută internă, Timișoara – Constanța, va fi introdusă de pe Aeroportul Internațional „Traian Vuia” din Timișoara. Începând din a doua jumătate a lunii iulie, mai exact din data de 16, pasagerii pot ajunge pe plajele însorite ale Mării Negre, într-o singură oră.


Zborurile vor fi operate de către compania aeriană Tarom, în fiecare zi de joi și duminică.

„Este un lucru așteptat de mulți locuitori din partea de vest a țării, mai ales după restricțiile de deplasare, instituite în această primăvară. Nu poate decât să mă bucure faptul că bănățenii vor putea ajunge mai rapid pe litoralul românesc, în condițiile în care vom avea o legătură aeriană, în acest sezon estival, între Timişoara şi Constanța. Totodată, sperăm ca şi constănțenii să viziteze Banatul, Timişul şi Timişoara”, a precizat directorul AIT, Daniel Idolu.

Mai multe informații referitoare la noul zbor pot fi găsite pe site-ul Tarom. „Aeroportul Internațional Timișoara va asigura un tranzit în condiții de siguranță și un plan de măsuri specifice, pentru toți pasagerii care aleg să își petreacă vara pe litoralul românesc”, au mai transmis reprezentanții AIT.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.