Șapte persoane, între care și copii, implicate într-un grav accident de circulație,...

Șapte persoane, între care și copii, implicate într-un grav accident de circulație, pe DN6. Care este starea răniților

0
DISTRIBUIȚI

Patru adulți și un minor care se aflau în două autoturisme au fost răniți, în această dimineață, în urma unui accident de circulație  petrecut la Armeniș, în zona Piatra Scrisă. Traficul în zonă a fost blocat.

În total, în cele două autoturisme implicate în accident erau 7 persoane, între care trei minori.

„La fața locului s-au deplasat trei echipaje ale pompierilor militari din Caransebeș, cu trei autospeciale: SMURD, descarcerare și stingere, precum și echipaje SAJ și IPJ. Sosite la locul accidentului, forțele de intervenție au constatat că în cele două  autoturisme se aflau 7 persoane, din care 4 adulți. Unul dintre șoferi a fost descarcerat.

În accident au fost implicați și trei minori din care doi, după o primă evaluare, nu păreau a fi răniți, dar erau foarte speriați. Cel de-al treilea minor prezenta traumatisme la cap. Aceștia au fost transportați de un echipaj SAJ la Spitalul Municipal Caransebeș, pentru mai multe investigații.

Două persoane – una inconștientă și alta conștientă, dar necooperantă – au fost preluate de un echipaj SAJ și unul SMURD, iar celelalte trei victime conștiente și cooperante au fost preluate de echipaje SAJ și transportate, de asemenea, la spitalul din Caransebeș”, au transmis reprezentanții ISU Caraș-Severin.

Circulația rutietă pe DN6, Drobeta Turnu-Severin – Caransebeș, la Armeniș, a fost întreruptă.


Drumarii anunță că acum se circulă normal în zonă.

(sursă foto: ISU Caraș-Severin)

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.