Scena din Parcul Rozelor, distrusă de furtuna de acum trei ani, rămâne...

Scena din Parcul Rozelor, distrusă de furtuna de acum trei ani, rămâne închisă și vara aceasta. Argumentele primăriei

0
DISTRIBUIȚI

Scena din Parcul Rozelor rămâne în continuare închisă, după ce a fost distrusă de furtuna din septembrie 2017. Autoritățile locale estimează că lucrările de refacere a acesteia nu sunt gata mai vreme de a doua parte a anului.

„După furtuna din 2017 s-a impus o expertiză.


Mai întâi a fost o perioadă lungă de bâjbâială, când unii voiau să intervină, alții nu își asumau răspunderea. S-a ajuns la contractarea unui expert
care a făcut o expertiză riguroasă și expertiza arată că trebuie intervenit la toată acea structură pe care este pusă prelata.  (…) Așteptăm să se finalizeze licitația. (…) Nu ar fi realist să ne așteptăm că mai devreme de ultima parte a anului acea scenă va fi refacută”, a declarat, marți, primarul Nicolae Robu.

Lucrările la scena din Parcul Rozelor necesită realizarea unei structuri de rezistență care să susțină copertina, consolidarea pereților scenei, refacerea pardoselii, a zidăriei și a învelitorii la cabinele vestiar ale artiștilor, dar și înlocuirea elementelor metalice afectate. Costurile reabilitării ar putea depăși 600.000 de lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.