Simonis dezlănțuit: ”Chiar nu vă crapă obrazul de rușine?! Iresponsabililor, mafioților, incapabililor...

Simonis dezlănțuit: ”Chiar nu vă crapă obrazul de rușine?! Iresponsabililor, mafioților, incapabililor de la PNL!”

2
DISTRIBUIȚI

Deputatul PSD, Alfred Simonis, a atacat, astăzi, dur PNL pe tema crizei COVID 19 după ce partidul de guvernământ a afirmat că social-democrații sunt vinovați de creșterea numărului de cazuri de coronavirus.

”Chiar nu vă crapă obrazul de rușine?! Iresponsabililor, mafioților, incapabililor de la PNL! Gestionarea dezastruoasă a pandemiei vă aparține în totalitate! Ați ținut românii în case, ați pus la pământ toată economia, ați sacrificat TOT doar ca să vă umpleți voi buzunarele cu șpăgi de milioane de euro și acum aveți tupeul să dați vina tot pe români și pe PSD?!”, a scris Simonis pe pagina sa de Facebook.

Pesedistul a susținut că ”dacă nu se mai respectă măsurile de protecție este pentru că VOI nu mai aveți niciun pic de credibilitate.


Românii văd cum la păcănele sau la chefurile voastre monstruoase ori în elicopterele de pe stadioane virusul nu atacă, dar atacă în spitale, că de aia le țineți închise pentru bolnavii cronici, atacă în teatre și în restaurante. Voi, de la cel mai înalt nivel, ați subminat toate regulile, voi ați împărțit România în două – în șmecheri pentru care nu există lege și ”proști”… Voi sunteți cei care v-ați bătut joc de români și nu le-ați dat nici măcar măști de protecție! Asumați-vă măcar o dată răspunderea! Voi sunteți singurii vinovați, nu românii sau PSD!”.

2 COMENTARII

  1. Ai dreptate. Așa e. Dar când erai consilier local la Timișoara, tu cu PSD – iștii și cu mafioții, cum le zici, de PNL-iști erați pe felie. Ați spus, PSD-UL că votați împotriva puz-urilor ilegale de la Horticultura dar n-ați făcut-o. Cum v-au făcut să vă răsgândiți, în 5 zile, incapabilii, așa cum le zici, de PNL- iști? E o vorbă :,, cine se aseamănă se adună”. Ați fost la fel și uniți când era vorba probabil să participați la împărțirea unui cașcaval. Acum sunteți diferiți când vin alegerile și se împart VOTURILE! De ce nu te-ai dezlănțuit și atunci Simonis, că ziceai că tu cunoști problemele din urbanismul Timișoarei că în spatele casei tale se construiește un bloc, lucru de care erai nemulțumit.

  2. acest simonis face si zice ce l-au invatat la psd. sa improaste cu noroi dar uita ca si el impreuna cu alti psd-isti si-a dat jos masca in parlament si a instigat la nepurtarea ei. iar acum arata pe altii pentru ca oglinda in care se privea s-a spart. cata nerusinare dar la astia nu ma mai mira nimic.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.