Străzi inundate într-un oraș din Banat, în urma ploilor abundente UPDATE Drum...

Străzi inundate într-un oraș din Banat, în urma ploilor abundente UPDATE Drum județean blocat de aluviuni VIDEO

0
DISTRIBUIȚI

Aversele de astăzi au provocat noi inundații în Banat. Astfel, opt străzi din Oravița, dar și mai multe gospodării din Ciclova Mintană și Ciclova Română au fost acoperite de ape.

„În urma ploilor abundente s-au format scurgeri pe versanți, care au inundat opt străzi în orașul Oravița și trei străzi în localitatea Ciclova Montană, precum și câteva gospodării din Ciclova Română. Toate echipajele disponibile ale Secției de Pompieri Oravița s-au deplasat în teren și, împreună cu autoritățile publice locale, intervin pentru limitarea efectelor acestui fenomen.


În sprijinul pompierilor militari din Oravița s-au deplasat și colegi de la Detașamentul de Pompieri Reșița cu două motopompe remorcabile și șase transportabile”, a transmis ISU Caraș-Severin.

UPDATE ISU Caraș-Severin a transmis că „până la această oră, în orașul Oravița s-au înregistrat 30 de gospodării afectate de inundații, în Ciclova Montană – șase, iar în Ciclova Română – două. Drumul județean 571J, între Ciclova Română și Ciclova Montană a fost acoperit de aluviuni și este blocat. Echipaje ale Poliției dirijează circulația în zonă. În Ciclova Montană, pe str. Bujorilor, SVSU Oravița a acționat cu un boldoexcavator pentru decolmatarea unui tub de scurgere. Pentru înlăturarea efectelor inundațiilor intervin 35 de pompieri militari cu șapte autospeciale și opt motopompe.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.