Suma infimă cu care a fost amendată Primăria Liebling pentru show-ul cu...

Suma infimă cu care a fost amendată Primăria Liebling pentru show-ul cu elicopter de pe stadion

1
DISTRIBUIȚI

Poliția Timiș a anunțat, la mai bine de 24 de ore de la apariția primelor imagini, că a luat măsuri după show-ul liberal de la Liebling. Vă reamintim că, ieri, Primăria Liebling condusă de liberalul Ioan Munteanu a organizat deschiderea oficială a terenului de fotbal din localitate, care a fost renovat cu 200.000 euro. Mingea pentru meciul demonstrativ a fost adusă cu un elicopter, iar la eveniment au participat liderul PNL Timiș, Nicolae Robu, parlamentarii PNL Alina Gorghiu și Marilen Pirtea și președintele CJ Timiș, pesedistul Călin Dobra.

De asemenea, au fost sute de localnici care au ocupat noile tribune sau au stat pe lângă gard, fără a respecta regulile de distanțare socială impuse de guvern pentru prevenirea răspândirii coronavirusului. „S-au respectat toate măsurile.


În aer liber nu se poartă mască, după câte știm noi. Cod roșu era de inundații, nu de virus, de coronavirus”, a declarat, astăzi dimineață, viceprimarul comunei Liebling, liberalul Iacob Vasile.

Agentul principal Alexandra Petrovici, purtătorul de cuvânt al Poliției Timiș a declarat, în această seară, pentru PRESSALERT.ro că ”având în vedere evenimentul din data de 21 iunie din localitatea Liebling, Inspectoratul de Politie Județean Timiș s-a sesizat din oficiu în contextul respectării prevederilor Legii 55/2020 pe perioada stării de alerta, luându-se măsura sancționării contravenționale față de organizator”. Primăria Liebling a fost amendată cu 1.000 lei.

 

1 COMENTARIU

  1. Dacă șeful politiei Petecel este tovarășul de chefuri cu Robu și amenda a fost minimă, dacă eram noi unul oarecare primeam 10.000lei, așa să între la buget, dacă nu o sa i schimbăm pe acești PNL…., vom trăi mai rău ca pe vremea lui Ceaușescu……

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.