Timișoreanca Manuela Marchiș pregătește un vinil în ediție limitată la o casă...

Timișoreanca Manuela Marchiș pregătește un vinil în ediție limitată la o casă de discuri britanică, alături de DYL

0
DISTRIBUIȚI
Foto: Mihai Surdea

Manuela Marchiș, artista timișoreancă ce și-a creat un nume aparte în lumea muzicală grație colaborărilor cu Thy Veils, Katharos XIII și prin prisma proiectului propriu, Pilestra, pregătește o nouă surpriză pentru toți melomanii, urmând să lanseze la casa de discuri britanică Silent Dust/none60 un vinil în ediție limitată alături de DYL, un artist român care recent a lansat un dublu LP numit „Ecou”, în colaborare cu artistul britanic DB1.

„Am fost contactată de Eduard Costea aka DYL după ce am lansat piesa «Black Tar» din proiectul Lucid Dreams, al englezului Jason Luxton.


Mi-a propus să facem muzică împreună și să vedem unde ne duce. Din discuții legate de abordarea temei muzicale, am realizat amândoi că nu prea am făcut love songs, așa că acesta a fost un punct comun de explorare. EP-ul «The Summer» conține două versiuni ale aceleiași piese. Data lansării este 28 august, în serie limitata de 30 bucăți pe vinil, de Silent Dust/ none60 Records din UK. Piesele degajă o prezența optzecistă, în note pozitive și ritmate, cât și o abordare în stil atmosferic a dnb-ului contemporan.Ne dorim să continuăm colaborarea, mai sunt idei și piese în lucru“, ne-a dezvăluit Manuela Marchiș despre această colaborare muzicală.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.