Timișoreanul Lucas Kohl, în preliminariile concursului internațional Stay Home Piano Competition

Timișoreanul Lucas Kohl, în preliminariile concursului internațional Stay Home Piano Competition

0
DISTRIBUIȚI

Lucas Kohl, artistul timișorean care este component al formației Peregrinii va concura în preliminariile concursului internațional Stay Home Piano Competition, evoluția sa urmând să fie transmisă online miercuri 17 iunie. Tânărul artist a fost selecționat între primii 42 de concurenți ai acestui concurs internațional, , care în 2020 se desfășoară în totalitate online. Concursul internațional de pian #StayHome este organizat de AmiCa (Associazione musicale internazionale del Calatino), o organizație cu sediul în Sicilia care desfășoară diverse activități artistice printre care se numără și AmiCaFest.

Cu trei ani în urmă, Lucas Kohl a câştigat locul întâi la Olimpiada Naţională de Olimpiada Națională de Interpretare Instrumentală – pian, care a avut loc la Arad, iar în 2016 tânărul muzician a câştigat cea de-a şasea ediţie a concursului Next Star.


În spectacolul pregătit în finala Next Star – prezentat de Dan Negru, Lucas Kohl a fost acompaniat de prietenii săi din trupa Peregrinii, acolo unde cântă şi sora lui, Jacqueline. Cel mai impresionant moment din spectacol a fost atunci când Lucas a cântat la acordeon în timp ce mergea pe un monociclu. Cei care au jurizat, în cel de-al şaselea sezon, cei mai talentaţi copii ai României, au fost Pepe, Dorian Popa, Alina Eremia şi CRBL.

În luna februarie a acestui an, Lucas Kohl a fost invitatul binecunoscutului Teo Milea în cadrul concertului pe care acesta l-a susținut la Liceul Ion Vidu din Timișoara. „Îmi tresaltă inima de bucurie când știu că îți urmezi visul la un nivel de top și pentru cineva care a avut prilejul să-ți dăruiască din tot sufletul câteva informații muzicale, aceasta este mulțumescul maxim. Bravo, copile! Sunt mândru de tine!“, spunea Teo Milea despre tânărul Lucas Kohl, după acest concert.

Foto: Gratian Galdau

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.