Timișorenii amatori de caricatură, invitați de primărie să participe la un concurs...

Timișorenii amatori de caricatură, invitați de primărie să participe la un concurs online

0
DISTRIBUIȚI

Administrația locală îi invită pe timișoreni să participe la un concurs de caricatură online organizat în parteneriat cu Academia Popa’s, școala românească de caricatură.

Concursul se va derula pe două secțiuni: caricatură și caricatură-portret și se pot înscrie toți timișorenii iubitori de caricatură, indiferent de vârsta pe care o au.

Concurenții pot participa în concurs, la ambele secțiuni. Aceștia trebuie să posteze cel mult 5 lucrări/secţiune, în perioada 25 iunie – 15 iulie, ora 23:59. Lucrările pot fi alb-negru sau color, realizate cu pilot, cerneală de China sau tuș, exclus creion și vor purta fiecare semnătura autorului. Lucrările trebuie să fi fost realizate exclusiv de concurentul înscris.

Jurizarea va fi asigurată de Ştefan Popa Popa’s. Premiile vor fi acordate distinct, în funcție de secţiune și de vârsta concurenţilor. Lucrările câştigătoare vor fi promovate în cadrul expozițiilor organizate de Primăria Timișoara. Cele mai bune lucrări se vor regăsi ulterior și pe celelalte pagini de promovare ale Primăriei Timișoara și ale Casei de Cultură a Municipiului Timișoara.

„Ceva costuri sigur că vor fi, apar în agenda culturală a Casei de Cultură 25.000 lei, materiale de promovare, diplomă pentru copii.


Suma este prevăzută atât pentru acest concurs, cât și pentru faza a doua, de Ziua Timișoarei. Anumite cheltuieli sunt inevitabile, sigur, cel puțin acestea cu diplomele, există o sumă mică care are o destinație mai largă și din ea se vor suporta și cheltuieli pentru acest concurs”, a declarat, marți, primarul Nicolae Robu.

Concursul este scutit de taxă de participare. Regulamentul integral poate fi accesat aici.

În prezent, Ştefan Popa Popas este ambasador cultural al oraşului Timişoara, viitoarea Capitală Europeană a Culturii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.