Timișorenii de la Melting Dice se află pe prima poziție a clasamentului...

Timișorenii de la Melting Dice se află pe prima poziție a clasamentului Romtop pentru a doua săptămână

0
DISTRIBUIȚI

Formația timișoreană Melting Dice se află pentru a doua săptămână consecutiv pe prima poziție a clasamentului Romtop, melodia lor numită „Uitat“ fiind lansată cu un videoclip la sfârșitul anului trecut. Clasamentul alcătuit de Radio Trib cuprinde exclusiv melodii autohtone, iar pe următoarele poziții ale acestuia se regăsesc nume ca Oigăn, Pinholes, Vama, Alternosfera, Vița de Vie, om la lună, Robin and the Backstabbers, Implant pentru Refuz și Maru.

Trupa timișoreană Melting Dice a lansat la sfârșitul anului trecut melodia Uitat, video-ul fiind realizat de ETOS Videography.


Piesa este înregistrată la studioul Melting Dice, mixajul, masterizarea și producția fiind făcute la Firstline Studio de către Alex Marton.. În 2017 trupa a lansat albumul de debut ”Cord Cablu Creier” printr-un turneu național de promovare. Materialul conține zece piese, compoziții proprii ale trupei, compuse în perioada 2014 – 2016. Înregistrările s-au făcut în studioul propriu, iar partea de mix, master și producție s-a realizat la Firstline Studio în Italia, producător fiind Alex Marton, cel care semnează și producția discurilor Robin and the Backstabbers.

La începutul acestui an, timișorenii au susținut un recital în cadrul evenimentului Alternative, alături de Allover și The Case, manifestarea realizată în parteneriat cu Asociația „Luptă, zâmbește și trăiește” Timiș, Viniloteca și 2 zece fiind gândită ca un un model alternativ de petrecere a timpului liber și a unui stil de viață mai sănătos în rândul tinerilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.