Șofer de 19 ani, decedat în urma unui accident petrecut în Topolovățu...

Șofer de 19 ani, decedat în urma unui accident petrecut în Topolovățu Mare. Ce manevră a făcut tânărul FOTO

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-1263928236">

Drumul Național 6, în zona Topolovățu Mare, județul Timiș, este închis la ora publicării acestei știri, în urma unui accident rutier.

Anunțul a fost făcut de reprezentanții DRDP Timiș.

UPDATE 1

Pompierii și-au anunțat intervenția la accidentul rutier petrecut în comuna Topolovățu Mare, în care au fost implicate două autoturisme și un autotren.

Un băiat în vârstă de 19 ani a murit.

„În cele trei autovehicule se aflau doar șoferii, dintre care șoferul unui autoturism, un tânăr de 19 ani, în urma impactului a fost aruncat în afara mașinii. Pompierii au efectuat manevrele de resuscitare până la sosirea echipajului medical, însă victima a fost declarată decedată de către medicul sosit la fața locului. Ceilalți doi șoferi nu au necesitat îngrijiri medicale”, au transmis cei de la ISU Timiș.

Primele informații ale polițiștilor indică faptul că „un autoturism ce se deplasa pe DN6, la intrarea în localitatea Șuștra nu a adaptat viteza într-o curbă la dreapta, a pătruns pe sensul opus de mers intrând în coliziune cu un autoturism, după care a fost proiectat într-un TIR. Șoferul care nu a adaptat viteza a decedat. Traficul este blocat”.

UPDATE 2

Traficul a fost reluat pe ambele sensuri, de la ora 12:15, anunță reprezentanții DRDP Timișoara.

(sursă foto: DRDP Timișoara și ISU Timiș)

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.