Traficant prins în flagrant la frontiera de vest în timp ce transporta...

Traficant prins în flagrant la frontiera de vest în timp ce transporta mai mult de un kilogram de droguri

0
DISTRIBUIȚI

Procurorii DIICOT – Biroul Teritorial Arad au dispus reținerea pentru o perioadă de 24 de ore a unui bărbat acuzat de săvârșirea infracțiunilor de trafic internațional de droguri de risc și trafic intern de droguri de risc. Suspectul venea în România ca pasager într-un autocar.

„În cauză s-a stabilit faptul că, în perioada 12-15.06.2020, inculpatul a cumpărat, transportat, deținut și introdus din străinătate, în țară, droguri de risc, fără drept, în scop de comercializare.


La data de 15.06.2020, procurorii DIICOT – Biroul Teritorial Arad împreună cu ofițeri de poliție judiciară din cadrul SCCO Arad au efectuat o acțiune de prindere în flagrant a inculpatului, în timp ce încerca să introducă pe teritoriul României două pungi vidate ce conțineau cantitatea de aproximativ 1,2 kg de cannabis. În cursul zilei de astăzi, Tribunalul Arad a dispus arestarea preventivă a inculpatului pentru o perioadă de 30 de zile”, a transmis DIICOT.

Acțiunea a fost efectuată cu ajutorul polițiștilor de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Nădlac. Oamenii legii fac precizarea că pe întreg parcursul procesului penal, suspecţii şi inculpaţii beneficiază de drepturile şi garanţiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum şi de prezumţia de nevinovăţie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.