Transferul verii în fotbalul bănăţean s-a realizat la feminin. Cărăşeanca Laura Rus...

Transferul verii în fotbalul bănăţean s-a realizat la feminin. Cărăşeanca Laura Rus a semnat cu Fortuna Becicherecu Mic

0
DISTRIBUIȚI

Fortuna Becicherecu Mic a realizat un transfer de răsunet internaţional la fotbal feminin. Laura Rus a ales să revină in ţară chiar la gruparea de la nord-vest de Timişoara. Atacant al echipei naţionale, jucătoarea originară din Bocşa are în C.V. cluburi importante de „afară”.

Sassuolo, Verona şi Anderlecht sunt ultimele trei cluburi la care a activat Rus (32 de ani) peste graniţă.


In ţară ea a jucat la Pandurii, apoi a urmat o carieră internaţională de invidiat. Cu titluri in Belgia şi Cipru, dar şi performanţa de cea mai bună marcatoare in Champions League.

„După un an dificil pentru mine pe plan personal, am luat decizia de a mă întoarce în țară pentru a fi mai aproape de familie, iar singurul club la care mă vedeam jucând în România este Fortuna Becicherecu Mic. Sper la o integrare cât mai ușoară pentru că îmi doresc să facem lucruri frumoase împreună! Și cred cu tărie că putem atinge rezultate bune. Fotbalul feminin românesc a crescut mult în ultimii ani și consider că printr-un campionat mai puternic, mai disputat, acesta va crește și mai mult”, a declarat Laura Rus pentru site-ul oficial al Fortunei.

„Suntem onorați că Laura Rus a ales echipa noastră și, prin venirea ei, sperăm să creștem nivelul jocului practicat. Talentul, valoarea și experiența ei vor aduce un plus echipei noastre, atât colectiv, cât și individual, în special pentru jucătoarele tinere care au multe de învățat de la ea, constituind un model pentru ele”, a spus şi Sorin Brîndescu, „principalul” Fortunei.

Fortuna Becicherecu Mic e o forţă a Ligii I la feminin, clasându-se pe 3 la momentul stopării campionatului din cauza pandemiei. La masculin, in schimb, nou promovata in C4 se confruntă cu probleme, săptămâna aceasta ar fi decisivă în luarea unei decizii legate de rămânerea la acest nivel.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.