Traseu deviat al mijloacelor de transport în comun, în Calea Aradului. Care...

Traseu deviat al mijloacelor de transport în comun, în Calea Aradului. Care este motivul

0
DISTRIBUIȚI

Autobuzele de pe liniile liniile 18 și Expres 1 și troleibuzele de pe linia 18 vor circula deviat astăzi și mâine, din cauza lucrărilor de asfaltare de pe strada Liege, anunță reprezentanții STPT-RATT.

Autobuzele de pe linia Expres 1 (dus/întors): Piața Consiliul Europei – Calea Torontalului – strada Miresei – Calea Aradului; la dus, autobuzele vor opri în stația „Remus Răduleț” de pe Calea Aradului, iar la întors vor opri în stația „Liege”.


Vor fi suspendate stațiile „Calea Torontalului”.

Troleibuzele de pe linia 18 (dus/întors): Piața Consiliul Europei – Calea Torontalului – strada Miresei – Calea Aradului, până la Agronomie, unde vor întoarce. Se vor utiliza stațiile de călători aferente liniei 17 și vor fi suspendate stațiile „Calea Torontalului”. La dus, troleibuzele de pe linia 18 vor opri în stația „Remus Răduleț”, de pe Calea Aradului, stația „Miresei” urmând să fie suspendată.

Autobuzele de pe linia M41 vor întoarce în Piața Consiliul Europei, pentru turele scurte: Calea Aradului – Piața Consiliul Europei – Calea Torontalului – strada Liege – Calea Aradului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.