Un bărbat și-a ucis soția și fetița, apoi s-a sinucis

Un bărbat și-a ucis soția și fetița, apoi s-a sinucis

1
DISTRIBUIȚI
Foto: stirileprotv.ro

Un bărbat de 60 de ani din localitatea Merenii de Jos, județul Teleorman, și-a ucis, astăzi, soția în vârstă de 39 de ani și fetița de un an și trei luni, apoi s-a sinucis. Poliția Teleorman face cercetări pentru omor.

Polițiștii din Teleorman au fost sesizați de un bărbat din comuna Mereni, sat Merenii de jos, despre un conflict la o familie din localitate, scriu jurnaliștii de la Mediafax.

La fața locului, polițiștii au găsit o femeie de 39 de ani, înjunghiată mortal, o fetiță de un an și trei luni ucisă prin asfixiere, iar într-o altă cameră, autorul, de asemenea, decedat, care, potrivit primelor date, s-a sinucis.

„În dimineața zilei de 21 iunie, pe fondul unor discuții contradictorii, un bărbat în vârstă de 60 de ani și-a înjunghiat mortal soția în vârsta de 39 de ani, iar într-o baie a locuinței a fost găsit cadavrul unei fetițe în vârstă de un an și trei luni care se pare ca ar fi fost ucisă prin asfixiere.


Ulterior, într-o altă cameră a fost găsit și autorul care prezenta mai multe plăgi, constatându-se și decesul acestuia”, au transmis reprezentanții Poliției Teleorman, citați de Mediafax.

Deocamdată nu se știe din ce cauză a izbucnit scandalul în familie. Ancheta în acest caz este în desfășurare.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.