Videoclip pentru copii mari și mici, alături de timișoreanca Maryliss VIDEO

Videoclip pentru copii mari și mici, alături de timișoreanca Maryliss VIDEO

0
DISTRIBUIȚI

Timișoreanca Maryliss a lansat de 1 iunie un nou videoclip numit „Copil, măcar o zi“. „La Mulți Ani, copii mari și mici! Vă dăruiesc cu tot dragul această piesă în care sper să vă regăsiți și să resimțiți ecoul amintirilor din copilărie. Să creșteți frumos! As vrea sa multumesc echipei soundcreation.ro pentru sprijinul acordat, lui Laurentiu Morun pentru suportul tehnic, Bilencu Ciprian Cash pentru filmari, Luculescu Alin Gabriel pentru master si, nu in ultimul rand lui Marilena Draghicescu pentru make-up“, spune artista.

Alături de ea la percuție se află Adi Dolea, la bass Andrei Ghilea iar la chitară și keyboards Silviu Dan Iliescu.

Pe numele ei adevărat Maria Avramescu, Maryliss s-a născut pe 21 noiembrie 1989 în Drobeta-Turnu Severin și s-a stabilit mai apoi la Timișoara.


A participat la diverse evenimente și concursuri muzicale, culminând cu „Vocea României”, sezonul 6 (2O16), unde a ajuns până în faza semifinalelor, reușind performanță de a întoarce cele patru scaune, alegând să meargă mai departe în concurs sub îndrumarea lui Smiley. Recent, Maryliss a colaborat la piesa Good Things lansată de cei de la Axis și la melodia Extraterestru a celor de la The Bandits.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.