Vitezomanii, amendați în weekend. Câte sancțiuni au aplicat polițiștii șoferilor indisciplinați

Vitezomanii, amendați în weekend. Câte sancțiuni au aplicat polițiștii șoferilor indisciplinați

0
DISTRIBUIȚI

Peste 500 de amenzi au împărțit, în acest weekend, polițiștii de la Rutieră, șoferilor indisciplinați care circulau pe soșelele din județul Timiș.


Mai bine de 300 de sancțiuni au fost date pentru viteză excesivă.

De vineri și până duminică, polițiștii au constatat 8 infracțiuni și au dat 517 amenzi, dintre care 302 pentru nerespectarea limitelor legale de viteză. De asemenea, ei au retras 14 certificate de înmatriculare și au reţinut 54 de permise de conducere, în vederea suspendării, pentru: neacordarea priorităţii de trecere pietonilor şi vehiculelor, nerespectarea regulilor privind efectuarea manevrei de depăşire şi limitelor legale de viteză și conducere sub influența băuturilor alcoolice.

„În cursul acestui week-end nu au fost înregistrate accidente cu persoane decedate, fiind înregistrat un accident grav si 3 ușoare, soldate cu două persoane rănite grav și 9 rănite ușor. Fapt pentru care, poliţiştii rutieri atrag atenția în continuare asupra importanţei respectării regimului legal de viteză întrucât viteza excesivă şi cea neadaptată la condiţiile de drum și trafic reprezintă un factor principal generator de accidente rutiere”, transmite IPJ Timiș, într-un comunicat de presă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.