Weekend de rock cu timișorenii de la Cargo și Dragoș Moldovan la...

Weekend de rock cu timișorenii de la Cargo și Dragoș Moldovan la Live Music Summer Camp FOTO

0
DISTRIBUIȚI
<


figure id="attachment_400011" style="width: 640px" class="wp-caption alignnone">
Foto: Ioan Ciobotaru

Trupele timișorene Cargo și Dragoș Moldovan vor susține recitaluri la sfârșitul acestei săptămâni, în cadrul evenimentului Live Music Summer Camp Brezoi, manifestare care se desfășoară în cadrul unui peisaj feeric în orașul Brezoi, locul care a devenit cunoscut pentru melomanii din întreaga țară datorită festivalului care la ediția din anul trecut i-a avut ca invitați printre alții pe Beth Hart, Ana Popovic sau Oscar Benton.

Chiar dacă ediția din acest an a festivalului a fost amânată pentru 2021, organizatorii acestuia au inițiat o „tabără de vară“ care cuprinde o zonă de camping de trei mii de metri pătrați și o zonă de concerte și terase în aer liber de șase mii de metri pătrați.

La sfârșitul săptămânii trecute, aici s-a desfășurat primul episod al acestei tabere de vară unde au cântat printre alții Ducu Bertzi, Victor Socaciu, Emeric Imre, Mircea Vintilă și timișoreanul Mircea Baniciu.

Vineri, 26 iunie, la acest eveniment vor cânta Compact, Dragoș Moldovan și Trupa Prometeu, urmând ca sâmbătă, 27 iunie, să se desfășoare recitaluri cu Cargo, Moise și Fără Vise.

Evenimentul este organizat de Asociația Mentor Rock și Aby Stage Events în parteneriat cu Primăria Orașului Brezoi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.