Zboruri de vacanță de pe Aeroportul Internațional Timișoara. Curse charter spre destinații...

Zboruri de vacanță de pe Aeroportul Internațional Timișoara. Curse charter spre destinații populare, de la 1 iulie

0
DISTRIBUIȚI
<


p>

Aeroportul Timișoara anunță lansarea curselor charter de vacanță de la 1 iulie, spre Rhodos, Skiathos și Creta. Locuitorii din vestul țării au posibilitatea să ajungă la Marea Neagră.

Turiștii care doresc să își petreacă vacanța în Grecia, pot alege să călătorească din Timișoara spre: Rhodos – un zbor pe săptămână (miercuri) în perioada 1 iulie – 30 septembrie 2020; Skiathos – un zbor pe săptămână (sâmbătă) în perioada 4 iulie – 3 octombrie 2020; Creta – un zbor pe săptămână (luni) în perioada 6 iulie – 28 septembrie 2020, urmând ca din 16 iulie (joi) să fie introdusă o a doua cursă spre această destinație grecească.

Se așteaptă ca la finalul lunii iulie, respectiv începutul lunii august, operarea mult doritei destinații Antalya, spre care sunt programate trei zboruri săptămânale.

De asemenea, locuitorii din vestul țării au posibilitatea să ajungă la Marea Neagră într-un timp foarte scurt, cu zborurile operate de către compania aeriană națională Tarom, începând din 16 iulie până în 30 august 2020, în zilele de joi și duminică.

Destinații de vacanță pe litoral pot fi și cele operate cu zboruri regulate, cum ar fi Bari și Veneția.

„Turiștii care au avut programată o vacanță în prima jumătate a sezonului estival și pe care din păcate nu au avut ocazia să și-o petreacă, pot alege, în funcție de situația epidemilogică, fie una dintre destinațiile disponibile în cea de-a doua jumătate a verii, spre Grecia sau Marea Neagră, fie o vacanță pe plajele însorite din Egipt sau Tunisia, spre care sunt planificate zboruri în toamna acestui an”, a spus directorul aeroportului, Daniel Idolu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.