Accident cu trei mașini implicate pe autostrada A1, la un kilometru de...

Accident cu trei mașini implicate pe autostrada A1, la un kilometru de vamă. Șase victime, dintre care trei copii FOTO

0
DISTRIBUIȚI

Un accident rutier s-a petrecut pe autostrada A1, astăz, în jurul orei 11,  la un kilometru de vama Nădlac, fiind implicate trei mașini. Conform primelor informații, au fost implicate două autoturisme și o autoutilitară, în vehicule fiind șapte persoane implicate în accident. La fața locului au fost trimise mai multe echipaje de la Ambulanță, SMURD și descarcerare, existând informația că o persoană ar fi imobilizată în una dintre mașini. Vom reveni cu amănunte.

UPDATE 1 Sunt șase victime dintre care trei copii cu vârste între trei și șase ani. La fața locului s-au trimis noi echipe de intervenție.

UPDATE 2 Accidentul a fost provocat de șoferul dubiței care a intrat în plin în mașina care stătea la coada de la ieșirea din țară și carea fost proiectată în vehiculul din fața sa. Mașina prinsă la mijloc a fost făcută ”terci”, iar autoutilitara s-a răsturnat.

UPDATE 3 ISU Arad a transmis că toate victimele au fost preluate de echipajele medicale si transportate la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Arad.


Toți sunt stabili și conștienți.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.