Accident grav la intrarea în Hunedoara, după ce o mașină a intrat...

Accident grav la intrarea în Hunedoara, după ce o mașină a intrat pe contrasens. Un șofer a murit VIDEO

0
DISTRIBUIȚI

Un șofer a murit, iar altul a fost rănit, după ce mașinile pe care le conduceau s-au ciocnit frontal pe DJ 687, la intrarea în Hunedoara.

„Echipaje de descarcerare şi prim ajutor ale Detaşamentelor de Pompieri Hunedoara şi Deva precum şi cadre medicale ale SAJ Hunedoara au intervenit la locul impactului violent între două autoturisme, în care se aflau doi bărbaţi. Echipele de intervenţie i-au găsit pe cei doi răniţi, aflaţi în stare gravă, blocaţi în autoturisme. Cu ajutorul echipamentelor de descarcerare, aflate în dotarea autospecialei de intervenţie, răniţii au fost evacuaţi de pompieri din maşini.


Concomitent, echipajele medicale au realizat evaluarea victimelor şi au făcut eforturi pentru stabilizarea lor. Unul dintre şoferi, în vârstă de 45 de ani, ce a suferit un traumatism cranian, a fost extras conştient din autovehicul şi transportat la UPU Hunedoara cu ambulanţa. Cea de-a doua victimă, un bărbat de 42 de ani, a fost extras din autoturism şi pentru că se afla în stop cardio respirator a fost aplicat protocolul de resuscitare, asupra lui, timp de 45 de minute. Bărbatul nu a răspuns manevrelor de resuscitare, fiind declarat decedat la locul accidentului”, a transmis ISU Hunedoara.

Circulaţia pe drumul ce face legătura dintre Deva şi Hunedoara a fost blocată, din cauza accidentului, câteva zeci de minute.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.