Aeroportul Internațional Timișoara are un nou director. Nicolae Robu a pierdut bătălia...

Aeroportul Internațional Timișoara are un nou director. Nicolae Robu a pierdut bătălia din interiorul PNL UPDATE 1 Idolu, acțiune în instanță

2
DISTRIBUIȚI

Aeroportul Internațional ”Traian Vuia” Timișoara are, de astăzi, un nou director după ce consiliul de administrație al societății, a cărui componență a fost schimbată, a decis înlocuirea pesedistului Dan Idolu.

După ce în interiorul PNL s-a dus un adevărat război între filialele din Timiș, Caraș Severin și Arad, cel care a câștigat, din nou, lupta a fost ministrul de Interne, Marcel Vela.


Acesta a susținut numirea interimară ca directorului a lui Dorel Grădinaru, fostul șef al Inspectoratului General al Aviației din MAI. Generalul Dorel Grădinaru a fost schimbat din funcție, în 2014, după ce un elicopter SMURD s-a prăbuşit în Lacul Siutghiol. Vom reveni cu amănunte.

UPDATE 1 Dan Idolu a anunțat că “voi intenta un proces pentru a-mi apăra demnitatea şi, firesc, drepturile financiare. Eu nu sunt funcţionar public, am avut un contract pe care l-am respectat şi pe care l-am încheiat inclusiv pentru a nu fi supus unui abuz, aşa cum s-a întâmplat acum. Culmea este că nu au vrut să-mi dea nicio hârtie privind revocarea mea din funcție”.

2 COMENTARII

  1. „Rechinii” la peron
    si taxistii înregimentati , ai companiilor,
    undeva la distantzä, este o politicä în favoarea cälätorului sau a buzunarului…cuiva?

    Pe vremea cînd era exclusiv al TAROM ului, avea aeroportul un autobuz dedicat, pînä în buricul tîrgului.
    Acum, cä e „International” , la acest capitol stä mai prost decît în anii de tristä amintire; ceea ce ne face sä räsufläm usurati, domnule, pentru cä vi s-a administrat
    a treia cizmä !

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.