Patru migranți din Afganistan și Bangladesh, descoperiți într-un camion care se îndrepta...

Patru migranți din Afganistan și Bangladesh, descoperiți într-un camion care se îndrepta spre Germania

0
DISTRIBUIȚI

Poliţiştii de frontieră  au reușit, ieri, să identifice un nou transport de migranți care încercau să părăsească ilegal România.


În jurul orei 10.20, la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II – Csanadpalota, un cetăţean bulgar, în vârstă de 66 de ani, care conducea un ansamblu rutier format din cap tractor marca Daf cu semiremorca marca Koegel, a declarat că transporta mărfuri diverse, având ca destinaţie Germania.

”În urma analizei de risc specifice, poliţiştii de frontieră  au procedat la efectuarea controlului amănunţit al mijlocului de transport. Astfel, în interiorul semiremorcii, au fost descoperite ascunse printre bunurile transportate, patru persoane. În cadrul primelor verificări, polițiștii de frontieră au stabilit că persoanele sunt trei barbaţi și un minor, cetățeni din Afganistan şi Bangladesh, cu vârste cuprinse între 16 şi 32 de ani, solicitanți de azil în România. Aceștia intenţionau să ajungă în state din vestul Europei”, se arată în comunicatul IGPF.

Șoferul este cercetat pentru trafic de migranți, iar cei patru afgani pentru tentativă de trecere ilegală a frontierei de stat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.