Alfred Simonis, ironii la adresa lui Nicolae Robu după schimbarea directorului Aeroportului...

Alfred Simonis, ironii la adresa lui Nicolae Robu după schimbarea directorului Aeroportului Internațional Timișoara: „Poate primi ușor diploma de «ignoratul liberal național»”

0
DISTRIBUIȚI

Liderul grupului parlamentarilor PSD nu a ratat ocazia de a comenta schimbarea de conducere de la Aeroportul Internațional „Traian Vuia” din Timișoara, unde în locul lui Dan Idolu a fost numit generalul Dorel Grădinaru, fostul șef al Inspectoratului General al Aviației din MAI.

„Umilință pentru primarul-președinte Nicolae Robu. Baronul cărășan Vela impune noul director de la Aeroportul Timișoara”, a scris pe Facebook vocalul deputat PSD de Timiș.

Alfred Simonis consideră că Nicolae Robu este lăsat în afara deciziilor importante prin care sunt numiți șefi ai instituțiilor din județ, deși numirile sunt făcute de partidul din care acesta face parte. „Exact cum anticipam, liderul PNL Timiș este complet în afara deciziilor importante prin care sunt numiți noi șefi la instituțiile din județ.


Cel mai competent director de aeroport din România, fără să considerăm București – Otopeni, Dan Idolu, a fost schimbat astăzi din funcție cu un om impus de ministrul Marcel Vela. Mișcarea era clară încă de acum câteva săptămâni, după schimbarea Consiliului de Administrație al aeroportului făcută cu japca”, mai spune mesajul deputatului.

Acesta vede un joc pentru „acapararea puterii și orchestrarea preluării societății timișorene, peste capul lui Robu”.

„Încă odată este clar că șefii liberali de la București preferă oameni girați de baronii arădeni și cărășeni, în locul celor doriți de șeful PNL Timiș, care este absolut ignorat, după ce a reușit de câteva ori fie să trezească hohote de râs cu propunerile lui, fie să enerveze lumea. Așa că ministrul Vela a reușit să-și pună omul la Aeroportul Timișoara și mai are un pas până la îndeplinirea obiectivului final, acela de a fuziona Timișoara cu aeroporturile din Arad și Caransebeș. Iar în mod clar, confiscarea Aeroportului «Traian Vuia» ar avea scopul unic de acoperire a «găurilor neagre» din Arad, dar mai ales din Caraș-Severin, unde baronul Vela are controlul total. Trist este că în timp ce Nicolae Robu are parte de izolare și de evitare în propriul partid, Timișoara pierde un obiectiv esențial și totodată o șansă ca scenariul PDL- ist de acum zece ani să nu devină în sfârșit realitate. Oricum, la managementul performant și meritocrat cu care conduce filiala PNL Timiș și la modul cum reușește numiri importante de timișoreni în funcții, Robu poate primi ușor diploma de «ignoratul liberal național». Păcat că timișorenii suportă consecințele!”, a mai scris Alfred Simonis.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.