Aniversare în muzica timișoreană: La mulți ani pentru Alfred Ciprian Paroș, solistul...

Aniversare în muzica timișoreană: La mulți ani pentru Alfred Ciprian Paroș, solistul trupelor The Case și Kings Are Overrated

0
DISTRIBUIȚI

Alfred Ciprian Paroș, solistul trupelor timișorene The Case și Kings Are Overrated, împlinește astăzi 31 de ani, ocazie cu care – alături de ceilalți melomani – îi urăm și noi un sincer „La Mulți Ani!”

The Case este o formaţie de rock alternativ din Timişoara care şi-a făcut debutul în primăvara anului 2012. Doi ani mai târziu, muzicienii au lansat un material discografic care cuprinde şase piese, fiecare având un mesaj diferit.


Încă din primii ani de existenţă, The Case a fost invitată să susţină recitaluri în cadrul unor festivaluri ca B’estfest Summercamp, PadinaFest, Route 68 Summerfest, Rocker`s Challenge, SnowFest sau AccesArt.

În 2017, trupa a lansat materialul discografic Own the Night, iar anul trecut formația a susținut o serie de concerte remarcabile, printre care s-au numărat cel din cadrul festivalului Snow Fest din Franța, la Embargo Fest (Dudeștii Vechi), Arad Open Air Festival sau Folk Rock Fest (Piatra Craiului).

Trupa Kings Are Overrated a reușit să atragă atenția melomanilor printr-un amestec de stiluri interesante și pregătește deja de ceva vreme albumul de debut, „People We Keep Calling Ghosts”.

Formația a susținut un concert la Radio Guerilla, la emisiunea „Nesemnații” cu Bogdan Șerban, și a câștigat concursul Deer Music, singurul recital „acasă“ desfășurându-se anul trecut în Parcul Rozelor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.