Noi juniori prezenţi la antrenamentele în efectiv redus de la ASU Politehnica....

Noi juniori prezenţi la antrenamentele în efectiv redus de la ASU Politehnica. Alb-violeţii continuă să şi împrumute jucători

0
DISTRIBUIȚI
Foto: sspolitehnica.ro

ASU Politehnica se pregăteşte în această perioadă cu un număr redus de jucători după apariţia cazurilor de COVID-19 în lotul alb-violet. Astfel, la şedinţa din această dimineaţă doar 11 jucători au fost sub comanda „principalului” Octavian Benga iar trei dintre aceştia sunt puşti din propria pepinieră.

Clubul timişorean are mai mulţi jucători indisponibil în această perioadă din cauza contactului avut de aceştia cu Mario Contra şi Raul Vidrăsan, cei doi depistaţi pozitivi cu noul coronavirus. Cel puţin până la sosirea rezultatelor următoarei testări, de la începutul săptămânii viitoare, antrenamentele alb-violeţilor se desfăşoară în condiţii de criză.

„E foarte greu să trecem peste problema aceasta.


Sperăm să nu avem mai mulţi jucători infectaţi. Ne-am pregătit bine, mergeam pe un drum bun şi deodată a intervenit problema aceasta. Nu am jucat încă niciun meci amical, e destul de greu. Sper să nu avem probleme în campionat dacă începe la finalul lunii august. E dificil pentru un jucător când nu are meciuri. Am fost în postura asta în Rusia timp de mai bine de şase luni. Nu ai ritm de joc dacă doar te antrenezi. În Liga a II-a se joacă mai mult fizic, nu neapărat tehnic sau tactic. Noi suntem sănătoşi, nu avem probleme, nu intrăm în vestiar, ne schimbăm şi facem duş acasă, doar mergem la antrenament… Deocamdată suntem bine, sperăm să nu mai fie probleme de luni încolo”, a spus Ioan Mera, căpitanul echipei, despre situaţia actuală de la ASU Poli.

La antrenamentul din această dimineaţă al echipei au participat opt seniori şi trei juniori. Cei trei tineri din propria pepinieră au fost la rândul lor testaţi de Covid. E vorba de fundaşul/mijlocaşul stânga Denis Bot (născut în 2003), portarul Mario Cuzmanovici şi fundaşul stânga Marco Mircea (n. 2004).

În ciuda problemelor, atmosfera de la echipă e una optimistă. „Aici e o atmosferă bună, lotul e bun, ai tot ce trebuie pentru a ajunge undeva mai sus. Eu nu m-aş duce la altă echipă de Liga a II-a chiar dacă plătesc bani mai mulţi. Cel mai important e să fim uniţi, Politehnica e un club iubit şi trebuie să trecem peste acest moment”, a conchis Mera.

Luni, 3 august, ASU Politehnica urmează să efectueze o nouă testare pentru noul coronavirus pentru întreg lotul şi staff-ul aferent. Nu vor fi testaţi Adrian Lazăr, Răzvan Piţigoi, Vlad Bâte şi Dragoş Coroiu. Toţi cei patru reveniseră înainte de cazurile Covid de la alb-violeţi la echipele de Liga 3 la care au fost împrumutaţi şi în stagiunea 2019-20. Primii trei vor evolua astfel sub aceeaşi formă la CSC Ghiroda şi Giarmata Vii, în timp ce ultimul e împrumutat şi în sezonul 2020-21 tot la CSC Dumbrăviţa.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.