ASU Politehnica aşteaptă să se verifice în meciuri amicale. Alb-violeţii au ieşit...

ASU Politehnica aşteaptă să se verifice în meciuri amicale. Alb-violeţii au ieşit negativ la prima testare pentru depistarea noului coronavirus

0
DISTRIBUIȚI

ASU Politehnica e în grafic din aproape toate punctele de vedere. Alb-violeţii au efectuat şi prima etapă de testare pentru depistarea noului coronavirus, toţi cei 34 de membri verificaţi, jucători şi staff, au ieşit negativ, prin urmare echipa de pe „Ştiinţa” poate evolua în meciuri amicale, cu condiţia ca şi adversarii lor să fie testaţi.

Singurele probleme întâmpinate de cea mai bine clasată timişoreană şi în sezonul 2019-20 e legată de lipsa jocurilor de până acum, precum şi câteva mici probleme medicale, în cazurile lui Dorin Codrea şi Raul Vidrăsan.

“Ne pregătim în continuare pe grupuri, a fost bine până acum.


Codrea a suferit o accidentare în urma unei ciocniri cu un coleg. A lipsit o săptămână, mâine reia pregătirea normal, nu a fost o accidentare gravă. Iar Vidrăsan a fost deranjat de o tendinită la genunchi, de care suferă de circa un an. În rest s-au pregătit foarte bine băieţii, atât am suferit, că nu am putut să jucăm un meci amical. Mi-aş fi dorit să fi disputat primul test programat, dar nu s-a putut juca. Aşteptăm să evoluăm contra unor adversari, pentru a ne face o imagine foarte clară unde suntem sau ce trebuie să mai facem”, a spus Octavian Benga, „principalul” alb-violeţilor.

Politehnica ar urma să întâlnească sâmbătă, CS Hunedoara, din eşalonul terţ. Meciul e stabilit pentru arena „Ştiinţa”, de la ora 11, cu condiţia ca oaspeţii să fi efectuat la rândul lor testarea pentru COVID-19.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.