ASU Politehnica a oprit antrenamentele după ce doi jucători au acuzat simptome...

ASU Politehnica a oprit antrenamentele după ce doi jucători au acuzat simptome care pot fi asociate cu noul coronavirus

0
DISTRIBUIȚI
Foto: Politehnica Timişoara / Facebook

Alb-violeţii şi-au suspendat de ieri şedinţele obişnuite de pregătire. Doi jucători de la ASU Politehnica au acuzat o stare de rău timp de aproape două zile iar conducerea a luat hotărârea preventivă, ca până la următoarea testare pentru depistarea noului coronavirus, jucătorii pregătiţi de Tavi Benga să nu se mai antreneze.

ASU Politehnica efectuase mai târziu decât Ripensia o testare Covid, toate rezultatele au fost anunţate luni ca fiind negative, totuşi, începând de marţi doi componenţi ai lotului s-au simţit rău şi s-a luat hotărârea de suspendare temporară a antrenamentelor.


Echipa se va programa de urgenţă pentru a doua etapă de testare pentru depistarea SARS-CoV-2 iar dacă rezultatele vor fi negative, şedinţele de pregătire vor fi reluate normal.

„Politehnica Timișoara a luat hotărârea de a suspenda temporar antrenamentele primei echipe. Măsura este menită să protejeze componenţii lotului după ce timp de două zile doi jucători ai alb-violeţilor au acuzat o stare de rău. Astfel, şedinţele de pregătire au fost oprite de miercuri, inclusiv, şi vor fi reluate dacă rezultatele următorului test pentru depistarea noului coronavirus vor permite acest lucru. Reamintim că echipa noastră efectuase o primă testare in baza protocolului medical stabilit de Federaţia Română de Fotbal, rezultatele au fost negative pentru cei 34 de membri, jucători şi componenţi ai staff-ului clubului. A doua testare va fi efectuată cât mai curând posibil”, se arată în comunicatul Politehnicii.

ASU Poli nu a disputat niciun amical în această vară şi urma să joace sâmbătă, pe „Ştiinţa”, cu CS Hunedoara, grupare care dorea să se testeze săptămâna aceasta pentru a putea evolua în jocuri cu alte formaţii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.