ASU Politehnica îşi asigură viitorul. Un tânăr care a confirmat la primele...

ASU Politehnica îşi asigură viitorul. Un tânăr care a confirmat la primele minute în alb-violet a semnat până în 2025

0
DISTRIBUIȚI
Foto: sspolitehnica.ro

ASU Politehnica continuă să pună accent pe juniorii localnici. Săptămâna aceasta clubul alb-violet a oferit primele contracte de jucători profesionişti pentru doi jucători din propria pepinieră şi a anunţat de asemenea transferul definitiv de la Electrica al talentatului mijlocaş Nicolae Sofran.

„Miky” Sofran (18 ani) a fost împrumutat la ASU Poli de la Electrica în prima parte a anului. Jucătorul de bandă a debutat cu Rapid şi a bifat doar 110 minute la noua echipă doarece campionatul a fost „îngheţat” pentru echipele sub poziţia a 6-a în B, dar i-a convins pe diriguitorii formaţiei de pe „Ştiinţa” de calităţile sale. Tot în această vară Politehnica a semnat un parteneriat cu Electrica, care a facilitat acum trecerea lui Sofran definitiv la alb-violeţi. Puştiul care a impresionat şi la şcoală, cu o medie de 9,40 la BAC, a semnat un contract valabil pe cinci sezoane cu echipa de Liga 2. El a mai evoluat la seniori şi pentru Ghiroda în turul sezonului 2019-20, unde a marcat şi un gol în 13 meciuri la Liga 3.

„Mă simt super la Politehnica, m-am integrat în echipă între timp. Mă înţeleg foarte bine cu colegii, am progresat. Mi se pare că cel mai important lucru când joci e să ai atitudine, să fii muncitor şi să joci pentru echipă, nu doar pentru tine”, a declarat Nicolae Sofran pentru pagina oficială a clubului.

Robert „Pele” Ehling şi Mario Cuzmanovici, încă două propuneri alb-violete pentru viitor.


Foto: sspolitehnica.ro

Portarul-suporter şi „Pele” au semnat şi ei

ASU Politehnica a început să ofere contracte şi componenţilor următoarei generaţii care promite mult după cea de puşti născuţi în 2003. Astfel, doi jucători exponenţiali ai grupei 2004 au semnat la mijlocul săptămânii primele lor contracte. E vorba de goalkeeperul Mario Cuzamnovici, căpitanul formaţiei U17 şi mare fan al alb-violeţilor, şi de atacantul Robert Ehling, ultimul e poreclit „Pele” pentru numărul impresionant de reuşit şi provine, la fel ca Sofran, de la Electrica. Ambii au semnat pe câte trei ani de zile fiecare.

Pe lângă seniori precum Alex Munteanu sau Alex Pop, în aceaastă vară ASU Poli şi-a asigurat serviciile mai multor tineri din generaţia 2003.Pe termen lung a semnat şi un alt tânăr de perspectivă – Vlad Bâte. Toţi aceşti jucători au atras şi atenţia altor cluburi din zonă. În altă ordine de idei primul amical stabilit sâmbătă conform programului seniorilor, „în familie”, chiar contra generaţiei 2003, a fost anulat deoarece protocolul medical prevede în continuare ca echipele să efectueze testarea Covid.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.