ASU Politehnica a primit rezultatele testării COVID-19 pentru încă 18 membri. Suspansul...

ASU Politehnica a primit rezultatele testării COVID-19 pentru încă 18 membri. Suspansul continuă în cazul celui de-al doilea alb-violet suspect de coronavirus

0
DISTRIBUIȚI

Alb-violeţii au primit rezultatele pentru restul de 18 teste pentru depistarea COVID-19 efectuate joi. Mario Contra a ieşit pozitiv la un test separat. Astăzi, ASU Politehnica a anunţat că 17 membri au primit rezultatul negativ, dar încă nu a fost clarificată situaţia mijlocaşului Raul Vidrăsan.


Celălalt jucător care acuzat simptome specifice noului coronavirus a avut un test neconcludent acum şi prin urmare îl va repeta luni.

ASU Politehnica a început de urgenţă săptămâna aceasta a doua etapă de testare pentru depistarea noului coronavirus. Joi, în total au fost testaţi 19 persoane, restul lotului şi membri staff-ului vor efectua procedura medicală luni. Din păcate nu s-a lămurit dacă Vidrăsan (foto, 21 ani) are sau nu coronavirus. Acesta urma şi un tratament pentru tendinită.

Vestea bună, pe lângă faptul că virusul nu a ajuns la ceilalţi membri testaţi joi, e că starea de sănătate a portarului Mario Contra e în general bună. Tânărul goalkeeper de 20 de ani a fost internat la Spitalul „Victor Babeş” din Timişoara iar în urma examinărilor medicale de luni ar putea fi lăsat să petreacă perioada de izolare acasă.

ASU Poli şi-a suspendat încă de miercuri şedinţele de pregătire, după ce Contra şi Vidrăsan au acuzat stări care pot fi asociate cu noul coronavirus.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.