Autoritățile au oprit un botez penticostal cu 250 de persoane lângă Timișoara....

Autoritățile au oprit un botez penticostal cu 250 de persoane lângă Timișoara. Vezi câte persoane au fost amendate

0
DISTRIBUIȚI

Autoritățile au intervenit, astăzi, pentru a opri o procesiune religioasă a comunității penticostale din Ghiroda, unde s-au adunat aproximativ 250 de persoane în ciuda interdicțiilor stabilite de autorități și a exploziei numărului de cazuri de coronavirus din ultimele zile.  Biserica Penticostală Poarta Cerului a organizat pe strada Bușteni din Ghiroda un botez fără a ține cont de măsurile de distanțare socială.

La fața locului au fost direcționate numeroase efective din cadrul Poliției Municipiului Timișoara, Inspectoratul Județean de Jandarmi Timiș și Poliția Locală, care i-au legitimat pe majoritatea celor prezenți. Pentru nerespectarea prevederilor privind distanțarea socială au fost aplicate un număr de 128 sancțiuni, valoare 35.250 lei.
Totodată, organizatorul procesiuni, a fost sancționat pentru nerespectarea condițiilor privind organizarea și desfășurarea de procesiuni în spații deschise cu 2000 lei.


Procesiunea s-a încheiat odată cu intervenția autorităților. Nu este primul caz în care comunitatea penticostală sfidează regulile, dovadă fiind cele întâmplate în ultimele zile la Recaș.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.