Avântul Periam va merge la Lupac pentru barajul de promovare în Liga...

Avântul Periam va merge la Lupac pentru barajul de promovare în Liga 3. Timișenii vor juca doar contra reprezentantei Hunedoarei

0
DISTRIBUIȚI
Avântul Periam

Federația Română de Fotbal a publicat programul complet și locațiile de disputare a importantelor dueluri pentru accederea de la nivel județean la Liga 3. Reprezentanta Timișului, Avântul Periam va avea de disputat un singur meci de baraj, împotriva Jiului Petroșani, iar locația partidei e arena „croaţilor” de la Voinţa Lupac.

În această vară FRF a stabilit, în contextul pandemiei, grupe de câte trei formaţii şi, prin urmare, trei meciuri pentru fiecare grupă – două de echipă – pentru a hotărî cine urcă în fotbalul de nivel naţional.


Periamul a fost „distribuită” în Regiunea 4 – grupa B, alături de reprezentativele Mehedinţiului şi Hunedoarei. Prima însă, judeţul cu cel mai slab fotbal din ţară la momentul actual, nu va trimite nicio echipă, alte trei asociaţii din ţară luând aceeaşi decizie. Prin urmare, pe Stadionul Voinţa din Lupac va avea loc un unic duel între Avântul şi CSM Jiul Petroşani, ultima e considerată cu şansa întâi prin prisma numelui şi, se spune, a unor transferuri speciale pentru urcarea în Liga 3. Periamul are atuurile sale fotbalistice. Deşi nu are tradiţie mai sus de Liga a IV-a, s-a bătut într-un campionat mai puternic. AJF Timiş a fost criticată pentru că şi urmăritoarele Avântului aveau şansa să ajungă pe 1 dacă sezonul nu ar fi fost îngheţat. La formaţia din vestul judeţului evoluează Răzvan Trandu, fost jucător de Liga I la ACS Poli.

Partida CS Avântul Periam – CSM Jiul Petroşani se dispută duminică, 9 august, la Lupac, în Caraş-Severin.

Reprezentanta celuilalt judeţ 100% bănăţean va evolua, în schimb, pe un stadion cu tradiţie din Hunedoara, „Michael Klein”. Adversarele Progresului Ezeriş sun Victoria Zăbrani (reprez. Aradului) şi Ştiinţa Turceni (reprez. Gorjului). O misiune mai grea pentru cărăşeni, care vor avea primul duel pe 1 august, cu Zăbraniul, urmând ca Turceniul să fie întâlnit pe 9 august, în Grupa A ac Regiunii 4 (Vest).

Locurile 1 din fiecare grupă promovează în Liga 3, fiind posibilă şi completarea locurilor în eşalonul terţ cu formaţii de pe poziţia secundă în condiţiile în care vor fi câştigătoare de grupe ce nu se vor înscrie în campionatul următor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.