Bani pentru investiții la Spitalul Județean din Timișoara. Care sunt secțiile vizate

Bani pentru investiții la Spitalul Județean din Timișoara. Care sunt secțiile vizate

0
DISTRIBUIȚI

spitalul judetean

În urma unei rectificări bugetare, consilierii județeni au aprobat în ultima ședință de consiliu o nouă finanțare pentru spitalul județean, în valoare de 3,5 milioane de lei.


Din aceasă sumă, 2 milioane sunt alocate pentru reamenajarea secției de urologie și ATI transplant renal, iar 220.000 de lei sunt destinați amenajării unui compartiment de oncologie în cadrul spitalului.

CJT a mai alocat un milion de lei pentru reparații capitale la automatizarea instalației HVAC a blocul operator de la Casa Austria, la liftul de transport al materialelor infecțioase de la secția de ortopedie și la un lift de transport al materialelor.

O sumă de 50 mii lei se mai investește pentru serviciile de proiectare în vederea reabilitării centralei termice a spitalului. Pe lista de investiții se află și extinderea sistemului de supraveghere video și un sistem de detectare a fumului. Aproape 200 mii lei vor fi folosiți pentru achiziționarea a opt containere necesare pentru activitatea medicală de la unitatea de primiri urgențe, în momentul în care va începe modernizarea, extinderea și dotarea actualei clădiri, pe un proiect finanțat din fonduri europene.

În ultimii patru ani, CJT a făcut investiții în valoare de 24,5 milioane de lei pentru modernizarea spitalului județean, care deservește mai multe județe din vestul țării.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.