Bătaie cu pumni și picioare în trafic, la Timișoara. Poliția i-a trimis...

Bătaie cu pumni și picioare în trafic, la Timișoara. Poliția i-a trimis pe scandalagii la plimbare, fără vreo amendă UPDATE 1 Reacție de ultimă oră a IPJ Timiș

5
DISTRIBUIȚI

Bătaie în mijlocul străzii și trafic blocat, astăzi după amiază, în fața Facultății de Arte, pe strada Oituz din Timișoara, după ce șoferul unui BMW și a unui Ford au avut o neînțelegere în trafic. Cei doi bărbați au coborât din mașini și au început să discute nervoși, blocând prima bandă de circulație. ”Sunteți niște homosexuali, niște prostituate, niște gay, niște piz…e de la țară”, le-a strigat celor din Ford șoferul BMW-ului, după care s-a urcat în mașină. Șoferul și pasagerul din Ford s-au apropiat de BMW, iar unul dintre ei a lovit mașina. De aici nu a mai fost decât un pas până la bătaie între cei doi șoferi. Aceștia și-au împărțit câteva serii de pumni și picioare în timp ce ceilalți încercau să- despartă. Nu i-a interesat că erau claxonați sau li s-a strigat de către alți șoferi ”fără violență”.

În timp ce șoferul BMW-ului încerca să scoată ceva din portbagaj, lângă mașinile scandalagiilor a oprit un alt vehicul din care a coborât un bărbat care le-a fluturat o legitimație și le-a cerut să înceteze. Nu a apucat să mai facă nimic pentru că a apărut un echipaj de la Poliția Rutieră, iar în spatele acestuia un alt echipaj de la Ordine Publică. Din mașină au coborât doar agenții de la Poliția Rutieră. Unul dintre polițiști le-a spus ceva scandalagiilor și le-a făcut semn să plece, fără să-i legitimeze sau să-i amendeze. Bărbatul în civil, care a susținut că este polițist, a devenit nervos când a văzut că și mașina sa este filmată și a cerut numele, dar a refuzat să se legitimeze, cerând să nu se mai filmeze pe domeniul public.


S-a urcat în mașină și a plecat amenințând că ”lasă că o să văd, o să urmăresc…”, fără a explica de ce scandalagii au fost lăsați să plece ca și cum nimic nu s-a întâmplat.

Ulterior, la solicitarea PRESSALERT.ro, Poliția Timiș a comunicat că nu a fost raportată nicio șicanare în trafic și nimeni nu a fost amendat în legătură cu vreun incident petrecut în fața Facultății de Arte.

UPDATE 1 Poliția Timiș a anunțat, în această seară, că în urma apariției imaginilor de pe PRESSALERT.ro, s-a autosesizat și în urma ”verificărilor efectuate de către polițiștii din cadrul Secției 1 Poliție Timișoara au fost identificate persoanele implicate în evenimente. Persoanele în cauză au fost sancționate contravențional conform Legii 61/1991 cu câte 500 lei, ulterior fiind întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de loviri și alte violențe si tulburarea ordinii și liniștii publice”.  De asemenea, în cazul modului în care nu au intervenit polițiștii ”se efectuează verificări și la finalul lor se vor lua măsurile legale care se impun”. Cel care a intervenit primul pentru a aplana conflictul nu este polițist cum a pretins în fața jurnalistului PRESSALERT.ro, ci jandarm, au declarat surse oficiale sub protecția anonimatului.

5 COMENTARII

  1. Nu știu ce filmări faci dar nu vad nici o filmare, este un schimb de replici și tentative de atac, nu știu ce dosar penal s-a deschis dar pentru cearta nu știu dacă este nevoie de dosare penale.

    • 3 x “nu stiu” + 1 “Nu vad” iar intre ele ai tras o concluzie ?! Cum esti Anti Prosti in cazul asta ? Cum nu vezi că își dau pumni și picioare cocalarii ? E normal sa te ia un cocalar/bișnițar de mașini la bătaie in trafic de fața cu copii/oameni in vârsta in mijlocul zilei doar ca e frustrat ? Din orice sar maimuțe ca ăștia la bătaie in trafic zilnic . Dosare penale și putin la răcoare sa își calmeze nervii , frustrările departe de societate .

  2. Din poze se vede clar că e o bătaie iar poliţiştii ca de obicei ,unde-i groasă şi e periculos sunt fricoşi şi nu fac nimic deşi ar trebui să intervină pentru liniştea publică, iar cu oamenii paşnici sunt viteji şi intervin în forţă.

  3. Mda, dai hai pe pariu ca daca treceam oricare dintre noi NEregulamentar strada repede sareau cu procesul verbal. Futui mortii lor de oameni ai pulii. Unde-s treburi serioase si persoane mai smechere baga coada intre picioare. Doar in batrani si femei stiu sa dea cand as multi intr-un loc.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.