Belgia include România în zona portocalie a statelor cu risc de răspândire...

Belgia include România în zona portocalie a statelor cu risc de răspândire a COVID-19. Recomandările MAE

0
DISTRIBUIȚI
<


p>

Ministerul Afacerilor Externe anunță că Belgia a inclus România în zona portocalie a statelor cu risc de răspândire a coronavirusului, astfel că autoritățile pot stabili măsuri. MAE recomandă vigilență crescută.

Cetăţenilor care intră din România în Regatul Belgiei în scop turistic (călătorie neesenţială) li se recomandă vigilenţă crescută privind prevenirea şi apariţia unor simptome asociate infecţiei cu COVID-19, arată un comunicat MAE.

Potrivit sursei citate, românii care intenţionează să călătorească în Belgia sunt sfăuiți să consulte: https://diplomatie.belgium.be/en.

De asemenea, românii pot solicita asistenţă consulară la numerele de telefon ale Ambasadei României la Bruxelles +32 (0)2 347 5338, +32 (0)2 345 0040 şi +32 (0)2 344 1658, iar cei care se confruntă cu o situaţie dificilă, specială, cu un caracter de urgenţă, au la dispoziţie şi telefonul de urgenţă al misiunii diplomatice +32(0)2 344 0854.

În prezent, 20 de state interzic accesul românilor sau le condiționează intrarea pe teritoriile lor, din cauza situației infectărilor cu coronavirus în România.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.