Blue Air reia cursele din București către Oradea și Timișoara și suplimentează...

Blue Air reia cursele din București către Oradea și Timișoara și suplimentează zborurile din Cluj-Napoca

0
DISTRIBUIȚI

Compania Blue Air introduce în orarul de zbor, începând de vineri, două destinații interne noi din București către Timișoara și Oradea și suplimentează zborurile către și dinspre Cluj.

„Pentru a veni în întâmpinarea cererii pasagerilor săi și a agențiilor de turism românești de a avea conexiuni rapide și confortabile între regiunile cheie din România, și în condițiile unor incertitudini din ce în ce mai mari date de înmulțirea cazurilor de COVID-19 și de continuarea stării de alertă și a restricțiilor impuse de diferite state europene, Blue Air reia cursele din București către Oradea și Timișoara și suplimentează zborurile către toate destinațiile din România.


Excepție face aeroportul din Bacău, care intră în lucrări de renovare a pistei începând cu data de 15 august; în perioada în care Aeroportul Bacău va fi închis, pasagerii vor fi transferați la Suceava”, transmite compania.

De asemenea, Blue Air începe, în acest weekend, campania „Zboară în țară”, în cadrul căreia pasagerii pot cumpăra bilete pentru toate rutele interne cu prețuri începând de la 9.99 euro.

Campania este valabilă pentru zborurile cu date de călătorie cuprinse între 7 august 2020 și 27 martie 2021.

Blue Air va opera următoarele rute interne în România:

· București – Timișoara: 10 zboruri /săptămâna (ruta nouă)
· București – Oradea: 4 zboruri /săptămâna (ruta nouă)
· București – Cluj: 5 zboruri /săptămâna (2 zboruri noi)
· București – Iași: 4 zboruri /săptămâna

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.