Casele și banii primarului Nicolae Robu. Edilul local și-a făcut publică declarația...

Casele și banii primarului Nicolae Robu. Edilul local și-a făcut publică declarația de avere

4
DISTRIBUIȚI

Nicolae Robu a avut, anul trecut, un venit lunar de peste 37.500 lei, bani care provin din salariul de primar, de la Universitatea Politehnică unde este profesor și din deținerea calității de membru de onoare la Academia Oamenilor de Știință din România.

Calitatea de profesor universitar la Politehnică i-a adus cei mai mulți bani primarului, în 2019: 278.786 lei, adică 23.232 lei/lună. Dincolo de salariu, sumele reprezintă și drepturi plătite retroactiv, precizează Robu în declarația de avere. De la Primăria Timișoara, el a ridicat lunar 13.689 lei, adică 164.268 lei pe întreg anul trecut. Iar deținerea calității de membru de onoare în Academia Oamenilor de Știință din România i-a mai băgat în portofel 774 lei/lună.

Soția primarului, Florica Robu a obținut din pensie 2.474 lei/lună și și-a rotunjit veniturile cu 359 lei/lună de la Școala Gimnazială nr.


30 din Timișoara și din închierea unui apartament – 884 lei/lună.

Proprietățile imobiliare ale soților Robu

Anul trecut, soția primarului a moștenit 13 terenuri în Bocsig, județul Arad, dintre care 12 sunt agricole, iar unul este intravilan, indică datele înscrise în declarația de avere publicată de edilul local.

Nicolae Robu a moștenit 6 terenuri agricole în Bocsig și deține, împreună cu sora sa, un teren agricol și unul intravilan, în aceeași localitate, în suprafață de 1.439 mp. Acestea sunt tot moștenite.

Soții Robu au două apartamente în Timișoara, pe care le-au cumpărat în 1991, respectiv 2004. Nicolae Robu deține, împreună cu sora sa, două case de locuit în Bocsig și o anexă, dobândite prin moștenire în 2019, iar soția primarului are, de anul trecut, o casă și două anexe, tot moștenite, în satul Răpsig.

Primarul declară că are trei mașini, dobândite în 2001, 2003 și 2013. Despre cea din 2001, primarul precizează că este „second hand – scoasă din uzul efectiv”.

Primarul nu are bijuterii sau alte obiecte de artă și nici nu declară datorii.

4 COMENTARII

  1. Asta e doar ce poate declara … plus ce e la dos sau pe numele terților/copiilor/neamurilor. Toți Hoții ăștia de calibru din PNL și PSD cu legături strânse in lumea interlopa au învățat in 30 de ani sa își ascundă / relocheze prada in țări care protejează astfel de caractere . Cam 10%-20% din ce au arată . Restul in proprietăți pe firme fantoma sau bănci din Barbados, Cayman, Malta etc . Nasleu am impresia ca e unul dintre cei care le spală banii multor Pești mari inclusiv Robulache cu toate relațiile lui cu infractori din America și anumite insule.

    • Pai asta intelege robulake din a fi „liberal” – liber la furt, escrocherii si mizerii nesimtite

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.