Cățeluș omorât de stăpân cu lovituri de ciocan, în Timiș

Cățeluș omorât de stăpân cu lovituri de ciocan, în Timiș

1
DISTRIBUIȚI

Un bărbat din Sânnicolau Mare a ucis cu bestialitate un cățel în vârstă de patru luni, spunând că a făcut acest lucru „pentru că sărea la oameni”. Două tinere din localitate au asistat șocate la incident.

„Eram împreună cu o prietenă și am auzit din curtea unui om cum bătea cu brutalitate un câine. L-a lovit cu piciorul, ciocanul și cu încă ceva metalic, nu am putut vedea ce. Ne-am băgat amândouă și am strigat la el să lase câinele în pace. A ieșit la poartă. Îl ținea de gât și avea ciocanul în mână, m-am dus să-l opresc și a ridicat mâna la mine, a vrut să mă lovească, dar nu l-am lăsat.


După, a dat cu piciorul și a zburat câinele efectiv, după l-a lovit cu ciocanul în cap și l-a omorât acolo. L-a dus pe câmp”, a povestit una dintre tinere, conform stiridetimisoara.ro.

Reprezentanții Asociației Rin Tin Tin din localitate, care au luat cadavrul cățelului din locul unde fusese aruncat, au anunțat că vor depune plângere la poliție. Asociația a publicat pe pagina lor de Facebook și un filmuleț în care apare bărbatul care și-a omorât câinele.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.